tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 OSTVARITE POPUSTE NA KUPOVINU ENERGETSKI UČINKOVITIH UREĐAJA I UŠTEDITE ENERGIJU

11 godina s Vama!

OSTVARITE POPUSTE NA KUPOVINU ENERGETSKI UČINKOVITIH UREĐAJA I UŠTEDITE ENERGIJU

Foto: gradimozadar.hr
Grad Zadar poziva građane na radionicu o mogućnostima uštede energije u vlastitom domu u okviru EU projekta FIESTA
Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra poziva sve zainteresirane građane na besplatnu radionicu na kojoj će moći dobiti korisne savjete i informacije o mogućnostima uštede energije u vlastitom domu, kupovine energetski učinkovitih sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja i izolacijskih materijala i usluga za poticanje mjera energetske učinkovitosti pod povoljnijim uvjetima u okviru Lokalne potrošačke grupe Zadar, ali i sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada. 

Radionica će se održati dana 26. travnja 2017. godine u Gradskoj knjižnici Zadar, Stjepana Radića 11b Zadar, s početkom u 14:00 sati, a vodit će je Marin Pašić, FIESTA energetski savjetnik, dok će Ana Bajlo, voditeljica projekta, građane upoznati s Lokalnom potrošačkom grupom Zadar i mogućnostima povoljnije kupovine energetski učinkovitih sustava, uređaja, izolacijskih materijala i usluga.

Radionica se provodi u okviru EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima) koji uključuje aktivnosti usmjerene ka ostvarivanju ušteda energije u obiteljskim kućanstvima s djecom na području Grada Zadra, a sufinancira se iz EU Programa CIP Intelligent Energy Europe – IEE.
Publisher:
gradimozadar.hr