tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Axoru prestižna nagrada Red Dot 2017. za dizajn

11 godina s Vama!

Axoru prestižna nagrada Red Dot 2017. za dizajn

Foto: Hansgrohe
Hansgrohe mješalice za umivaonike nagrađene Red Dot nagradom za dizajn 2017.
Premium brand hansgrohe predstavio je Metropol, novu kolekciju miješalica za moderne kupaonice koja objedinjuje geometrijsku preciznost i upečatljivi dizajn. U suradnji s dugogodišnjim partnerom, dizajnerskim studiom Phoenix Design, hansgrohe je razvio dosad najraznovrsniju kolekciju miješalica za umivaonike, kade i tuševe, pretvarajući time kupaonice u moderni paralelni svijet neodoljivog geometrijskog šarma i izražajnog ambijenta.

Hansgrohe Metropol 110 jednoručna miješalica za umivaonik iz Metropol kolekcije dobila je nagradu Red Dot 2017. za dizajn proizvoda, čime je hansgrohe Metropol kolekcija dobila priznanje jedne od najprestižnijih svjetskih nagrada koja od 1995. godine evaluira vrhunsku kvalitetu, inovativni oblik te funkciju proizvoda.

hansgroheMetropol_People04_Custom Axoru prestižna nagrada Red Dot 2017. za dizajn
Prepoznatljive Hansgrohe metropol mješalice dolaze u četiri različite visine

U sklopu nove kolekcije, nudi se izbor od 3 vrste ručki, a po prvi su put predstavljene samostojeće podne miješalice za umivaonike koje uz ComfortZone, iskoristivi prostor između umivaonika i miješalice, osiguravaju vrhunsku lakoću uporabe u kupaonici. Prepoznatljive hansgrohe Metropol miješalice upečatljiva dizajna dostupne su u četiri različite visine, što rezultira većom slobodom kretanja, udobnošću i spontanošću.

Dizajneri su za hansgrohe Metropol miješalice predstavili novi, uspješni potez sa zakretnom “loop” ručkicom, ručkom sa otvorom u sebi. Uz miješalice s ravnom standardnom ručicom, hansgrohe kupcima nudi izbor modela s tankom, zakretnom “loop” ručicom. Treća verzija miješalice ima integriranu “Select” tehnologiju koja jamči intuitivno kontroliranje i jednostavnu uporabu miješalice pritiskom na “Select“ tipku. Raznovrsnost ručkica te kontrolnih opcija kupcima nudi širok spektar mogućnosti primjene i dizajna.

Grupa Hansgrohe, s robnim markama AXOR i hansgrohe, trenutno je na rang listi Međunarodnog foruma dizajna (iF), u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn, pozicionirana na 6. mjestu između 2000 kompanija. S 1040 bodova, tvrtka iz Schiltacha, specijalizirana za sanitarnu opremu, nadmašila je svjetski poznate robne marke poput Audi-a, BMW-a i Apple-a te ponovno potvrdila vodeću poziciju u sanitarnoj industriji.
Publisher:
gradimozadar.hr