tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Staklo Bim Perica d.o.o.

11 godina s Vama!

Staklo Bim Perica d.o.o.

Staklo Bim Perica d.o.o.
Zadarska tvrtka Bim Perica u svojih je 20 godina poslovanja razvila široku paletu proizvoda. Danas su vodeći proizvođači ostakljenja na području sjeverne Dalmacije. Osim toga, Bim Perica prati zahtjeve tržišta te proizvodi i ostakljenja za energetski učinkovitu gradnju. Najnoviji proizvod danas je staklo s Ug faktorom 1.10, na koje je magnetronskim postupkom nanesen Low-E premaz te spojeno s običnim staklom daje termoizolacijsko staklo.

Posebno se ističu dva karakteristička proizvoda: Planitherm 4S Evo i Planitherm XN.

Planitherm 4S EVO je staklo niske emisije idealnih karakteristika za dalmatinsko podneblje. 

U zimskom periodu značajno smanjuje gubitak topline u zatvorenim prostorima, čime se osjetno umanjuju troškovi grijanja. Također sprječava orošavanje stakla do kojeg dolazi uslijed velikih temperaturnih razlika između otvorenog i zatvorenog prostora, te smanjuje zonu hladnog zračenja u blizini stakla.

U ljetnom periodu, zbog svog višenamjenskog nanosa, pruža povećani komfor uslijed smanjenog propuštanja toplinske energije iz vanjskog prostora u unutrašnji, čime pospješuje redukciju troškova klimatizacije.

Planitherm XN je staklo niske emisije posebno razvijeno za ugradnju na rezidencijalnim objektima. Pored izvrsnih toplinskih karakteristika ekvivalentnim onima kod Planitherm 4S EVO, odlikuje se i visokom propusnošću svjetlosti i neutralnošću boje. Ovo staklo nudi maksimalno niski koeficijent toplinske propusnosti Ug= 0,5 W/m2K, uz istovremeno maksimalno visoku propusnost svjetla od 74%.

Budući da 70% prozorske površine čini upravo staklo, važan segment u postizanju visokog energetskog razreda je i velika ušteda energije koju nam takvo staklo omogućava.

OSTALI PROIZVODI I USLUGE TVRTKE BIM PERICA SU:

  

Staklene parkirne stijene

Staklene parkirne stijene zapravo su sklopivi stakleni paneli koji se proizvode u različitim dimenzijama, ovisno o željama i zahtjevima kupca. Ravne su ili u luku te se bokovi i lice mogu parkirati na jednu stranu.

  

Staklene tuš kabine

Izrađene su po mjeri i moguće ih je različito izrezivati. Važno je napomenuti da su staklene stijene prilagođene potrebama naručitelja upravo zbog toga što su otklopne i klizne.

  

Stakla za interijere 

Stakla za interijere mogu biti pravilna ili nepravilna. Njihova prednost je direktna izrada preko vektorskih skica, s urezima i izrezima, a mogu biti obojana u bilo koju boju prema Ral karti te su primjenjiva u različite svrhe.

  

Graviranje, CNC pjeskarenje, fazetiranje

Površina stakla različito se obrađuje dubinskim graviranjem:

• Pjeskarenje stakala izvodi se prema želji preko vektorski odabranih motiva. Pritom se odabire jačina pritiska pjeskarenja.

• Fazetiranje tj. koso brušenje rubnih dijelova stakla moguće je prema traženoj veličini i ovisno o debljini stakla. Mogu se kombinirati polirane i nepolirane fazete.

• Staklo se obrađuje na cnc stroju uz mogućnost izrade ureza i izreza (npr. okovi za staklene tuš kabine, urezi za ručnike, urezi za staklene radne ploče itd.), dok se nepravilni komadi stakala bruse posebno.

   

Grgura Budislavića 117

23000 Zadar

Tel: +385 23 322-852

Mob: +385 99 2322-852

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.bimperica.hr

Publisher:
gradimozadar.hr