tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Gletani beton na površinama Garderobe

11 godina s Vama!

Gletani beton na površinama Garderobe

Foto: Damil Kalođera
Konceptualni dućan Garderoba uređen gletanim betonom TERRA SOL
Nedavno je tvrtka TERRA SOL sudjelovala u jednom izazovnom projektu uređenja prostora novog konceptualnog dućana u Martićevoj koji od travnja uljepšava naše živote, ali i živote naših garderoba. Površine u prostoru izvedene su Béton décoratif materijalom. Radi se o materijalu visoke čistoće s mehaničkim osobinama cementa u obliku morta ili betona.

garderoba_vb01 Gletani beton na površinama GarderobePovršine poda, zidova, namještaja i ostalih popratnih detalja ovog prostora uređene su gletanim betonom.

Kod nas se često za Béton décoratif koristi izraz gletani beton.
Gletani beton se nanosi slojevima, a nakon završetka uređenja prostora, proizvod je izvrsne otpornosti na habanje. Gletani beton se brzo suši, lagan je i može se pigmentirati. Moderan, industrijski izgled, ili topao i obiteljski, gletani beton nudi različite mogućnosti izvedbe. Moguće ga je primijeniti kod izrade ili renoviranja namještaja, na površinama zidova ili radnih površina u kuhinjama. Ujedno, na podovima je gletani beton izvrsno rješenje za svako moderno uređenje prostora.

garderoba_vb02 Gletani beton na površinama GarderobeGletani beton je za ovaj projekt, u posebno nijansiranoj sivoj natur boji. Time je stvoren kontrast u odnosu na primarne predmete

Uređenje Garderobe potpuno je posvećeno ideji mjesta gdje se u ugodnoj atmosferi mogu isprobavati različite modne kolekcije, s dovoljno prostora i namjenski dizajniranim namještajem. Površina poda prilikom uređenja riješena je praktično i funkcionalno uz gletani beton. Osim površina podova, sa gletanim betonom su obrađene i površine zidova, cjelokupni namještaj te detalji koji su popratni sadržaj ovog butika. S takvim neutralnim površinama u podlozi dobiven je odličan kontrast u odnosu na primarne predmete, koji su zbog toga još više došli do izražaja.

garderoba_vb03 Gletani beton na površinama GarderobeRazličite efekte i teksture na površinama obrađene sa Béton décoratif moguće je dobiti zahvaljujući njegovoj jednostavnoj primjeniPublisher:
gradimozadar.hr