tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nastup marimbe i violine u prekrasnom ambijentu Marine Dalmacija

11 godina s Vama!

Nastup marimbe i violine u prekrasnom ambijentu Marine Dalmacija

Foto: Marina Dalmacija
Zanimljiva instrumentalna kombinacija marimbe i violine očekuje nas u četvrtak 03.08. u sklopu 57. Glazbenih večeri u Sv. Donatu u modernom arhitektonskom ambijentu upravne zgrade Marine Dalmacija
Na 57. Glazbenim večerima u Sv. Donatu po drugi put ovoga ljeta održava se koncert u Marini Dalmacija (Sukošan – Bibinje).

Koncerti koji privlače goste same Marine ali i okolnih mjesta te samog Grada imaju uistinu posebnu atmosferu.

Na natkrivenom trijemu upravne zgrade Marine Dalmacija, na pozornici okruženoj vodom, s kulisama jarbola brojnih brodica koje svoje mjesto pronalaze u najvećem hrvatskom pristaništu ovog tipa u Hrvatskoj, publika ima priliku prisustvovati uistinu jedinstvenim događanjima.

Marko_Mihajlovi_i_Eva_Mach_photo_by_Ivan_Mihajlovi2_Small Nastup marimbe i violine u prekrasnom ambijentu Marine Dalmacija

Nakon koncerta Zagrebačkog kvarteta koji je prepuno gledalište oduševio ekspresivnim izvedbama, u četvrtak 3. kolovoza s početkom u 21h slijedi nastup jednog od najuglednijih hrvatskih udaraljkaša mlađe generacije, Marka Mihajlovića i violinistice Eve Mach, mlade, višestruko nagrađivane glazbenice.

Neobičan duo - marimba i violina -  u akustički izuzetnom prostoru Marine Dalmacija, predstavit će se kroz seriozna djela; Sonatu za dvije violine u e-molu, br. 5  Jeana Francaixa i 8 komada, op. 35 Reinholda Glièrea ali i ona dopadljiva - nadaleko poznati i širokoj publici omiljeni Histoire du Tango Astora Piazzolle te efektnu i virtuoznu Passacagliu Johana Halvorsena na temu Georga Friedricha Händela.
Ulaz na koncert je slobodan.
Publisher:
gradimozadar.hr