tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Rashladni divovi

11 godina s Vama!

Rashladni divovi

Rashladni divovi
Foto: Miele
MasterCool: Američki volumen i Europska kvaliteta

Velik, veći MasterCool rashladni uređaji. Miele MasterCool rashladni uređaji nadilaze sve do sada poznate uređaje. MasterCool je linija high-end ugradbenih rashladnih uređaja koji kombiniraju europski vrhunski dizajn te kvalitetu i američke želje i rashladne standarde.
Cijelu liniju odlikuju jedinstveni dizajn i izrada, inventivna svojstva, velika praktičnost i modularnost. Daljnje prednosti su još visoka energetska učinkovitost, intuitivno korisničko sučelje i jednostavno korištenje.

Linija Mastercool uređaja obuhvaća: hladnjake, zamrzivače, kombinirane hladnjake i vinske hladnjake. Svi modeli su ugradbeni i dostupni u širinama od 44 do 91,5 cm i lako se uklapaju u ambijent kuhinje. Svi uređaji mogu se kombinirati kako bi odgovarali individualnim željama i potrebama za povećanjem prostora za pohranu. Mastercool će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

 

Unutrašnjost hladnjaka temeljito osvjetljuje s ugodnom bojom svijetla, veliki broj halogenih žarulja. U MasterCool ladicama hladnjaka voće i povrće ostaju duže svježi zahvaljujući ladicama koje su temperaturom i vlagom posebno prilagođene za svaku vrstu namirnica. Zahvaljujući inovativnom sustavu police u unutrašnjosti mogu se podesiti po visini prema željama i potrebama i to se odnosi i na unutrašnjost vrata. U Mastercool uređaj širine 45 cm ugrađena je jedinica za vodu i led. Samo jednim dodirom zaslona servira zdrobljeni led ili rashlađenu vodu.

 

Mastercool linija rashladnih uređaja je primila u cijelome svijetu više desetaka nagrada za dizajn i kvalitetu, kao rezultat njihove jednostavnosti, inovativnosti i neusporedivog komfora opreme za hlađenje i zamrzavanje najviše klase.

 

2000px-Miele_logo.svg Rashladni divovi

Profil tvrtke:

Miele je vodeći svjetski proizvođač vrhunskih kućanskih uređaja uključujući uređaje za kuhanje, pečenje i kuhala na paru, uređaje za hlađenje, aparate za kavu, perilice za suđe i rublje i proizvode za njegu podova. Ovaj asortiman je uvećan za perilice za suđe, perilice ekstraktore i sušilice za rublje za komercijalnu uporabu kao i dezinfektore za perilice i sterilizatore u medicinske svrhe kao i u laboratorijskoj primjeni (Miele Professional). Tvrtka Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u Njemačkoj i po jedan u Austriji, Češkoj Republici, Kini i u Rumunjskoj. 2013./14. promet je narastao do otprilike EUR 3.22 milijarde s prodajom izvan Njemačke od 70%. Miele predstavljaju prodajne podružnice preko uvoznika u više od 100 zemalja. Tvrtka Miele, sad u obiteljskom vlasništvu četvrte generacije, zapošljava radnu snagu od oko 17,660, od čega 10,411 u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je u Gütersloh/Westphalia u Njemačkoj.