tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Građevinska apoteka d.o.o. i Građevinski laboratorij d.o.o.

11 godina s Vama!

Građevinska apoteka d.o.o. i Građevinski laboratorij d.o.o.

+

Građevinska apoteka d.o.o.

sanacije, inovacije, inženjering 

...je tvrtka specijalizirana za prodaju hidroizolacijskih, sanacijskih materijala kao i ostalih potrepština u procesu izgradnje novih objekata ili sanacije postojećih.
U krugovima struke već je poznata stvar da se zbog loših ugovaranja poslova, dumpinga cijena ili “uradi sam” sistema umanjuje i kvaliteta prostora u kojima živimo i radimo. Svakodnevna pojava konstruktivnih puknuća, vlage i gljivica, kao i mnogi drugi, naizgled lako rješivi problemi, iziskuju stručna znanja i savjete za sanaciju istih.
Tvrtka Građevinska apoteka d.o.o. osmišljena je kao mala institucija, čiji tim stručnjaka svojim znanjem i iskustvom pruža uslugu kvalitetnih tehnička rješenja, kojima ćete sanirati nastalu štetu i na najekonomičniji način poboljšati kvalitetu života i rada.
Građevinska apoteka redovito prati nova postignuća u razvoju građevinskih materijala te edukacijom kupaca i suradnika nastoji prenositi stručna znanja, osposobljavajući svoje suradnike za visoku kvalitetu radova.
Osnovni i najtraženiji sustavi u našoj ponudi su: temelji i podrumski dijelovi građevina, specijalni podovi, bazeni, terase, sanitarni čvorovi, ravni krovovi, … Asortiman tvrtke je osebujan te se povećava i prilagođava potrebama tržišta.
Naše osoblje je educirano i pristupačno, a najviše pažnje posvećujemo razumijevanju kupca i pronalaženju optimalnog rješenja.
Radimo sa svjetski priznatim dobavljačima Sika, Mapei, Orso, Dracomerx i ostalima. Također imamo i listu odobrenih izvođača, educiranih ljudi za koje možemo garantirati da će profesionalno i kvalitetno odraditi dogovoreni posao.

Građevinski laboratorij d.o.o.

ispitivanje građevinskih materijala, Zadar 

...je tvrtka osnovana 2005. godine čija je djelatnost tehničko ispitivanje.
Primarno se bavimo ispitivanjem fizikalno mehaničkih karakteristika svježeg i očvrsnulog betona (tlačna čvrtoća, vodonepropusnost i dr.) te ispitivanjem stišljivosti tla, za što smo akreditirani od strane Hrvatske akreditacijske agencije. Imamo bogatu referentnu listu, a o svemu više možete pronaći na www.gralab-zadar.hr.

Obratite nam se s pouzdanjem…

 

Jadranska cesta 81e
23000 Zadar, Hrvatska
mob. +385 91 322 1615
tel. +385 23 342 041
fax. +385 23 340 264
Publisher:
gradimozadar.hr