tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Renoviranje potkrovnog apartmana

11 godina s Vama!

Renoviranje potkrovnog apartmana

Foto: Gruppo Euromobil Press Office
Projekt studia Raca arhitekti započinje modifikacijom i oblikovanjem unutrašnjosti potkrovlja kako bi se stvorio veći prostor u novom apartmanu
Novouređeni apartman Okrenza Attic smješten u poljskom gradu Sopot, u zgradi sagrađenoj 1970.-ih godina odiše umjerenošću i elegancijom. Predominantan element ovog apartmana je drvo budući da su zidne i podne površine obložene prirodnim uljenim drvenim podlogama.

Desiree_Okrezna_Poland_2_1_Custom Renoviranje potkrovnog apartmana

Kompleksnost geometrije krova s njegovim različitim formama i završecima ovaj izazov čini još značajnijim. Krajnji rezultat su sjajni stropovi i atraktivno drvo, koje pruža jedinstven i originalan zapis.

Namještaj apartmana dolazi u crnim i sivim tonovima, kako bi kreirao snažan kontrast sa svijetlim drvenim omotačem. Sav namještaj, od stolica, do polica, od stola do ormara izrađenog po mjeri, ton je do tona kako bi se postigao efekt balansa i harmonije. 

U prostor između garderobnog ormara smjestio se crni krevet KUBIC 24 Désirée

Desiree_Okrezna_Poland_4_1_Custom Renoviranje potkrovnog apartmana

Oblik kreiran volumenom kreveta dostiže savršenstvo: donja krila od 24 cm ističu svoj racionalan, nesputan dizajn. Krevet nosi potpis dizajnerice Roberta Gobbo i tima tvrtke R&D. Dvostruka funkcija oblikovanja naslonjača je da osim naslona za glavu također služi i kao praktična polica. Rezultat je funkcionalnost, atraktivnost i povezanost s ostalim elementima u spavaćoj sobi.

Desiree_Okrezna_Poland_3_1_Custom Renoviranje potkrovnog apartmana

Biti dijelom opreme Okrenza Attic apartmana, još je jedna važna referenca za Désirée, čija je politika stalno nastojati zadovoljiti potrebe suvremenog uređenja prostora.
Publisher:
gradimozadar.hr