tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Miele usisavač Complete C3 EcoLine

11 godina s Vama!

Miele usisavač Complete C3 EcoLine

Miele Complete C3 EcoLine
Foto:
Vrhunski usisavač Miele Complete C3 EcoLine ima motor maksimalne snage 800W i uvršten je u A razred energetske učinkovitosti.
Motor usisavača opremljen je s Power čipom koji kontinuirano regulira snagu motora. Ova elektronska naprava regulira razinu snage tijekom usisavanja, održava ju na konstantnoj razini i prilagođava se raznim situacijama, da bi se izbjegao gubitak energije. Performanse su upotpunjene korištenjem zračnih premosnica i ležajeva sa minimalnim otporom. Sve to rezultiralo je usisnom snagom koja se može uspoređivati sa starijim modelima usisavača sa snagom motora od 2200W.
Od početka rujna 2014. godine, označavanje svih usisavača energetskim naljepnicama obaveza je svih proizvođača diljem Europe. Ova Europska direktiva ograničava maksimalnu izlaznu snagu na 1600 W i klasificira aparate, ne samo prema potrošnji energije, već i prema efikasnosti usisavanja prašine na tepisima i tvrdim podovima, kao i emisiji prašine. S obzirom na ovu novu situaciju, Miele je u potpunosti prilagodio svoj asortiman usisavača novim zahtjevima:  'velikoj usisnoj snazi i niskoj potrošnji energije ". Cijeli taj proces je popraćen novim oznaka modela.
Miele uvijek stavljao sve svoje napore u vrhunske rezultate čišćenja uz minimaliziranje potrošnje energije i ne tek sada u skladu s novim propisima EU. U Mieleu su svjesni i od svojih distributera iz cijele Europe dobivaju stalno povratne informacije da većina kupaca nisu spremni prihvatiti vidljivo smanjenje performansi čišćenja u zamjenu za maksimalnu energetsku učinkovitost. Istraživanja također pokazuju da je samo manjina potrošači spremna platiti nadoplatu za aparate sa vrhunskim ocjenama. Stručnjaci u Miele-u su sva ta zapažanja uzeli  u obzir i njima prilagodili svoja rješenja. Novi Miele EcoLine usisavači sa svojom pažljivo ugođenom snagom, inovativnim rješenjima za protok zraka i različitim nastavcima za usisavanje prilagođeni su  različitim zahtjevima kupaca. Rezultat toga je da su svi modeli usisavača Miele jamče odlične ocjene u vidu potrošnju energije i efikasnosti usisavanja.
Preporučena maloprodajna cijena za model usisavača Miele Complete C3 EcoLine je 1.699,00 kn.