tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Konferencija na temu rekonstrukcije povijesnih građevina

11 godina s Vama!

Konferencija na temu rekonstrukcije povijesnih građevina

Hrvatski savjet za zelenu gradnju Vas Poziva da se pridružite konferenciji: "Rekonstrukcija zaštićenih zgrada prema principima zelene gradnje. Restauracijska prilika”...?
Konferencija se održava 19. listopada u hotelu Academia, Tkalčićeva 88, Zagreb, Hrvatska. Glavni govornik  je g.  CARLO BATTISTI talijanski stručnjak za obnovu zaštićenih zgrada prema principima zelene gradnje.

GLAVNE ZNAČAJKE KONFERENCIJE :
Obnova (korištenjem održivih i zelenih principa) se može promatrati kao prilika za:

1.  obnovu izgrađenog okoliša, a da pritom zaštiti okolina
2. korištenje poslovnih mogućnosti: povijesne građevine, ako su precizno obnovljene i okupirane, imaju veću vrijednost na tržištu

ŠTO OČEKIVATI?

1)Jesu li zeleni principi uvršteni u europsku i svjetsku regulativu kad je riječ o obnovi povijesnih zgrada?
2)Koja je najveća prepreka za obnovu povijesnih zgrada prema zelenim principima? Jesu li to konzervatori, nedostatak financijskih sredstava, vlasništvo ili nedostatak znanja i informacija na lokalnoj i nacionalnoj razini, ili nešto drugo?
3)Investitori su usmjereni na ostvarivanje što većih ušteda sa što manje ulaganja i često su na suprotnoj strani od konzervatora – kojima je osnovni interes očuvanje zgrade u njezinu originalnom stanju. Kako nadvladati ovaj jaz?
4)Primjeri najboljih svjetskih projekata za rekonstrukciju zaštićenih zgrada

Kotizacije:
ČLANOVI HSZG 250,00 HRK + PDV
NE ČLANOVI HSZG 350,00 HRK + PDV

Na temelju popunjenog obrasca (on-line obrasca za prijavu) HSZG će vam izdati ponudu. Plaćanja se vrše prije događaja na temelju dostavljene ponude. Sudjelovanje će se smatrati potvrđenim po primitku uplate.

Prijavnica
Kontakt osoba: Tea Žugaj, Voditeljica ureda, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; +385 1 4886 296

Program
Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH.
Generalni sponzori konferencije:
Jezik konferencije: engleski
Publisher:
gradimozadar.hr