tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nove izolacije od kamene vune za kontaktne fasade (ETICS)

11 godina s Vama!

Nove izolacije od kamene vune za kontaktne fasade (ETICS)

Foto: ROCKWOOL
Uz već provjerene i dokazane ploče kamene vune dvoslojne gustoće, ROCKWOOL je proširio ponudu proizvoda za fasadu
ROCKWOOL donosi članove Frontrock obitelji – Frontrock CASA, Frontrock RENO i Frontrock MAX PLUS.

S najboljom deklariranom toplinskom provodljivosti, Frontrock CASA najbolje je rješenje u postizanju energetske učinkovitosti kod obiteljskih kuća i nižih stambenih objekata. Proizvod dolazi u većim dimenzijama, što olakšava postavljanje.

Frontrock_Max_E_Custom Nove izolacije od kamene vune za kontaktne fasade (ETICS)

Frontrock RENO proizvod je koji podnosi veliko točkasto opterećenje te je iznimne tlačne čvrstoće. Površinski sloj najtvrđi je i najgušći u usporedbi sa svim izolacijama za ETICS fasade u Europi, što ga čini najboljom opcijom prilikom obnova visokih zgrada.

Frontrock MAX PLUS, većih dimenzija, objedinjuje izvrsne toplinske karakteristike i čvrstoću što ga čini optimalnim rješenjem za svaki tip gradnje.

ROCKWOOL jedini na tržištu nudi ploče od kamene vune dvoslojne gustoće. Vanjski sloj veće gustoće osigurava bolje mehaničke karakteristike, dok unutarnji sloj manje gustoće poboljšava toplinsko-izolacijska svojstva. Jednostavno postavljanje omogućuje unutarnji sloj koji se prilagođava neravninama na površini zida. Kamena vuna ima mnogo nenadmašnih prednosti, kao što su toplinska i akustična izolacija, dimenzijska stabilnost i zaštita od požara. 

Frontrock_Max_Plus_Custom Nove izolacije od kamene vune za kontaktne fasade (ETICS)

O tvrtki ROCKWOOL Adriatic 

Kao dio ROCKWOOL Grupe žele poboljšati život svih onih koji se susreću s njihovim proizvodima. Njihova stručnost omogućuje im da se uhvate u koštac s najvećim izazovima današnjice na području održivosti i razvoja, bila riječ o potrošnji energije, zagađenju bukom, zaštiti od požara, nestašici vode ili poplavama. Paleta njihovih proizvoda odgovara raznim potrebama u svijetu te istovremeno potiče na smanjenje ugljičnog otiska svih onih koji koriste proizvod. Kamena vuna svestran je materijal na kojem se temelji njihovo cjelokupno poslovanje. S oko 10 500 predanih kolega u 38 zemalja vodeći su u svijetu za rješenja na bazi kamene vune, uključujući izolaciju za zgrade, sustave za zvučnu izolaciju stropova, vanjske fasadne sustave i obloge, hortikulturalna rješenja, specijalna vlakna za industrijsku uporabu, izolaciju koja se primjenjuje u procesnoj industriji te pomorskoj i offshore djelatnosti.

Frontrock_RENO_Custom Nove izolacije od kamene vune za kontaktne fasade (ETICS)

ROCKWOOL Adriatic d.o.o. sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune, protupožarne, zvučne i toplinske izolacije za primjenu u zgradama i industriji. Proizvedena u Hrvatskoj, ROCKWOOL rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara.

Publisher:
gradimozadar.hr