tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Hoće li informatizacija javne prostore ostaviti praznima ?

11 godina s Vama!

Hoće li informatizacija javne prostore ostaviti praznima ?

Foto: gradimozadar.hr
U prepunoj dvorani Udruženja hrvatskih arhitekta održana je promocija knjige The Berlage Affair autora Vedrana Mimice
Mnogobrojna stručna javnost u četvrtak 12.10. došla je popratiti promociju knjige autora Vedrana Mimice. Osim autorskog tima knjige koji je održao svoj dio izlaganja,  Hrvoje Njirić, Joško Paro i Emil Jurca dali su svoj kritički osvrt na knjigu. 

Vedran_Mimica_promocija1 Hoće li informatizacija javne prostore ostaviti praznima ?

Autor Vedran Mimica uvaženi je profesor i arhitekt, koji osim što je stvorio bogatu karijeru, ostvario je i bogatu obitelj te ovu knjigu posvetio svojih petero djece.

Riječ autora:

-Napisao sam 17 članaka za Oris koji su sada dio ove knjige. Vlado Mattioni i ja prije četiri godine smo počeli raditi na knjizi. Ana Škegro je dobila zadatak da pročita 1600 stranica koje sam prethodno napisao i da izvadi kritičke momente. Na kraju je došla Sonja Leboš sa svojom lekturom. Tu su sada trojica kritičara nastalih 560 stranica i 12 poglavlja. Gamba je napravio tri verzije,a zadnja koju imate pred sobom je treća odabrana verzija.

Autor se bavi temama urbanog razvoja ulazeći u srž problema duboko promišljajući o budućnosti naše nacije te kamo ide ovaj svijet i kakav će neregulirano korištenje internet trgovine ostaviti trag na javne prostore i okupljališta te hoće li ih isprazniti? Knjiga također obuhvaća i tematiku osnivanja fakulteta građevine, arhitekture i geodezije u Splitu.

Knjigu možete kupiti preko UPI2M BOOKS
Publisher:
gradimozadar.hr