tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Dani Orisa iza kulisa

11 godina s Vama!

Dani Orisa iza kulisa

14.-15.10. Održavali su se 17. Dani Orisa u Lisinskom
Osam arhitekata iz 5 različitih zemalja održalo je predavanje ispred 1800 gledatelja, a gradimozadar.hr portal i magazin već se četvrtu godinu predstavljao iza kulisa na prostranim hodnicima Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Mjesto iza kulisa ujedno je i prostor gdje se kolege susreću, razgledaju izložbene štandove, upoznaju nove proizvode, a ponajprije se koristi prilika za sklapanjem brojnih poslovnih dogovora.

Dani_Orisa_17_16 Dani Orisa iza kulisa

Ukratko, brojni su posjetitelji pokazali interes za GZD magazinom, GZD štand posjetili su zadarski arhitekti, koji su došli u Zagreb kako bi podržali kolegu Krešimira Damjanovića, dobitnika nagrade Shinkechinku i predavača 17. Dana Orisa. Fakultet Krajobrazne arhitekture predstavio je studentske radove, a na prvom katu se održavala i svjetska izložba krajobrazne arhitekture. Po prvi je puta izlagao i hrvatski Savjet za zelenu gradnju.

U našoj galeriji slika pogledajte atmosferu s Dana Orisa 17. na prostoru iza kulisa. 

Za novi broj magazina pripremamo Vam i izvještaj plus intervju sa 17. Dana Orisa, a ako još ne primate magazin na adresu javite nam se putem sljedećeg linka.
Publisher:
gradimozadar.hr