tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Miele osvojio šest Red Dot Design nagrada za 2015. godinu

11 godina s Vama!

Miele osvojio šest Red Dot Design nagrada za 2015. godinu

Foto: Miele
Miele je za svoje proizvode ove godine osvojio šest toliko željenih Red Dot Design nagrada za izvrsnost dizajna. Pet nagrada osvojili su proizvodi iz linije kućanskih aparata dok je šestu nagradu osvojila serija komercijalnih dezinfektora linije Miele Professional.

Vrhunski užitak i izvrsna higijena te mogućnost čišćenja su bili razlozi zašto je aparat za kavu CM 6310 primio nagradu. One Touch for Two funkcija dopušta pripremu dvije šalice kave simultano prilikom dodira na jedan jedini gumb. Nadalje, jedinica za pripravljanje kave na ovom modelu aparata koji stoji na kuhinjskoj plohi se može ukloniti za jednostavno čišćenje. Daljnje prednosti uključuju činjenicu da su mnogi dijelovi perivi u perilici i da se svi tragovi mlijeka automatski ispiru kada se aparat isključi.


Na K 30.000 rashladnim uređajima, inovativni FlexiLight, jamči čistu rasvjetu, što je pridobilo žiri u Miele-ovu korist. Izvor rasvjete je integriran u staklenim policama i aktivira se preko kontakata na svakoj razini stalka. Kao rezultat toga, hladnjak uniformno i vedro svijetli. I da se pojednostavi rad, nekoliko modela nude čak touch kontrole.


Među nagrađivanim modelima su i kombinirane parne pećnice s mikrovalovima DGM 6800 kao i KM 6366-1 indukcijske ploče za kuhanje. Kombinirana parna pećnica s mikrovalovima je beskompromisan 2-u-1 proizvod koji kombinira praktičnost mikrovalne pećnice s kvalitetom rezultata proizvedenih samo u parnoj pećnici. Posebnost indukcijske ploče za kuhanje su šest promjenjivih prstena (PowerFlex). Jasnoća dizajna i jednostavnost rada bili su glavni kriteriji za žiri.


Inteligentna navigacija, dobri rezultati čišćenja i vrhunska kvaliteta izrade bile su uvjerljive vrline Scout RX 1 robotskog usisavača. Trostruki sustav za čišćenje, s dvije bočne četke, drška za upravljanje i učinkovit ventilator, jamče visoku razinu učinka čišćenja. Zahvaljujući smanjenoj visini, Scout zuji okolo ispod komada namještaja sa zadivljujućom lakoćom.


Design Award Red Dot nagrada dodjeljuje se za izvrsnost u dizajnu i to od 1955. godine. U 2015. godini, tvrtke i dizajneri iz 56 zemalja dostavili su oko 5000 proizvoda u 31 kategoriji.

 

http://www.miele.hr/