tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Jesenska izdanja-Hausbau i Kuhinje&kupaonice

11 godina s Vama!

Jesenska izdanja-Hausbau i Kuhinje&kupaonice

Hausbau
Foto:
Jesenska izdanja Hausbau (br.85) i Kuhinje&kupaonice (br.40) donose vam pregršt ideja, projekata i članaka o građenju i uređenju.

U magazinu Hausbau pronađite ideju za svoj obiteljski projekt, rješenje za gradnju na zahtjevnim terenima, savjete o toplinskoj izolaciji te zidnom i podnom grijanju. U glavnoj temi pronađite inspiraciju u projektima ladanjskih i gradskih kuća. Stručni članci naših partnera informirati će vas o energetski učinkovitim sistemima za građenje i opremanje, a pročitajte što nam donosi revolucija u gradnji.
Kuhinje&kupaonice (br.40) odvest će vas u svijet ideja i trendova za uređenje interijera i dvije najvažnije prostorije svakog doma, kuhinje i kupaonice. Pročitajte o novitetima koje nam donose proizvođači malih i velikih kućanskih aparata, trendu u dizajnu koji kuhinjski namještaj vraća osnovama, opremanju i organizaciji male kupaonice, uštedi vodenih resursa, idejama za wellness u vlastitoj kupaonici, kupaonicama budućnosti. Pregledajte koji proizvodi su nam se svidjeli za uređenje doma i uživajte u još jednoj reportaži uređenja obiteljskog stana.
Potražite aktualna izdanja Hausbau (br.85) i Kuhinje&kupaonice (br.40) na kioscima ili naručite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pratite nas putem fb stranice.