tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Natječaj za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

11 godina s Vama!

Natječaj za sufinanciranje mjera energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Foto: Babić d.o.o.
Grad Zadar objavio je Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na području Grada Zadra za 2015. godinu

Ovim Natječajem omogućeno je vlasnicima/suvlasnicima postojećih obiteljskih kuća na području Grada Zadra sufinanciranje različitih mjera energetske učinkovitosti čija provedba uvelike utječe na smanjenje troškova za energente uz povećanje ukupne kvalitete života.

Natječajem se sufinancira:
A. nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje
B. povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice
C. zamjena stolarije vanjske ovojnice
D. nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Građani će tijekom sljedećih 60 dana moći podnijeti prijavu Gradu Zadru za sufinanciranje jedne, više ili sve od navedenih mjera i tako ostvariti bespovratna sredstva u iznosu do 40% po pojedinoj mjeri.

Prijavni obrazac može se preuzeti s Internet stranica Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra, a uz prijavni obrazac, dodatna pojašnjenja mogu se dobiti osobno u prostorijama Grada Zadra na lokaciji Brne Krnarutića 13/2, soba 20 i 21, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na: 023/208-043 i 023/208-054.

Rok za predaju prijave s potrebnom dokumentacijom je 11. siječnja 2016. godine.