tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 LG Styler - pegla i dezinficira odjeću

11 godina s Vama!

LG Styler - pegla i dezinficira odjeću

Foto: LG
LG Electronics (LG) će na nadolazećem sajmu CES u Las Vegasu predstaviti veću verziju svog revolucionarnog sustava za njegu odjeće LG Styler.
Novi Styler ima mjesta za šest odjevnih predmeta, a uz Wi-Fi povezivost i druge pametne značajke modernim potrošačima nudi još veću praktičnost.

Najnoviji LG Styler brine o različitim odjevnim predmetima za cijelu obitelj, uključujući i one osjetljive kao što su grudnjaci, bluze, kaputi, formalna odjeća, traperice, kombinezoni, odjeća za bebe te plišane igračke. Na pomičnu vješalicu je moguće staviti do pet odjevnih predmeta, a u odjeljak za hlače koji se nalazi iza elegantnih staklenih vrata mogu se staviti čak i veće hlače, do obujma struka od 122 cm, a Styler će napraviti „ispeglanu“ liniju na donjem dijelu nogavice u dužini do 60 cm. Zahvaljujući povećanju kapaciteta, u Styler je sada moguće pohraniti i odjeću koja zauzima više prostora, poput jakni i kaputa.

styler_LG1 LG Styler - pegla i dezinficira odjeću

Wi-Fi povezivost i jednostavno upravljanje Stylerom putem pametnog telefona zaslužni su za još veću praktičnost. Tako korisnici mogu preuzeti različite programe njege odjeće te putem mobilne aplikacije pratiti potrošnju energije ili primiti notifikaciju na kraju ciklusa. Ako odjeća ima NFC oznaku, aplikacija na pametnom telefonu je može skenirati i obavijestiti Styler o optimalnom programu njege.

LG Styler počiva na inovativnoj LG-evoj tehnologiji TrueSteam™ koja nježno dezinficira odjeću i neutralizira neugodne mirise, uklanjajući više od 99 posto alergena i bakterija u odjeći[1]. Vruća para raspršuje se izravno na odjeću, sterilizira je i ravna, a pomična vješalica protresanjem predmeta eliminira preostale nabore. Na hlačama se eliminiraju nabori, čak i oni koji se pojavljuju na području iza koljena, a ostaje duga „ispeglana“ linija nasred svake nogavice.

„Novi LG Styler je rješenje za njegu odjeće koje korisnicima omogućava svjež izgled za bilo koju prigodu“, rekao je Song Dae-hyun, predsjednik Uprave kompanije LG Home Appliance & Air Solution. „Ne čudi da je Styler inicirao nastanak cijele jedne kategorije u segmentu njege odjeće na tržištima na kojima je briga o odjeći važna.“

LG Styler će biti izložen na LG-evom štandu na sajmu CES od 9. do 12. siječnja (štand #11100, Central Hall, Las Vegas Convention Center).

*Certificirala organizacija British Allergy Foundation za učinkovitost veću od 99% u dezinfekciji i smanjenju alergena i bakterija uz TrueSteam™.
Publisher:
gradimozadar.hr