tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Hörmann promocija garažnih i ulaznih vrata

11 godina s Vama!

Hörmann promocija garažnih i ulaznih vrata

Foto: Hörmann
Za vlasnike kuća na mediteranu vrijeme renoviranja traje cijelu godinu. Ako zaokupljeni uređenjem okućnica primjetite kako vam stara garažna i ulazna vrata više ne odgovaraju, Hörmann misli na vas!

Promotivne cijene za visokokvalitetna garažna i ulazna vrata

I ove godine, njemački proizvođač Hörmann je do 1. ožujka 2018. pripremio ponudu garažnih i ulaznih vrata visoke kvalitete po posebnim promotivnim cijenama.

Prilika je to za svakoga - garažna vrata Hörmann RenoMatic 2017 po promotivnoj cijeni od 4.499 kn, prvi puta u pet različitih boja-dekora.

Za komforniji prolaz vrata je dodatno moguće opremiti i ProMatic pogonom s vrhunskom BiSecur bežičnom tehnologijom.

PM_1725_KfW-Frderungsmglichkeiten_bei_Haustren_Bild_1_Custom Hörmann promocija garažnih i ulaznih vrata

U ponudi su i ulazna vrata Thermo65 dostupna po posebnoj cijeni od 9.999 kn.

Ova vrhunska čelično-aluminijska ulazna vrata debljine 65 mm moguće je dobiti u tri boje i tri dekora, u veličini po želji i s protuprovalnom zaštitom RC 2 klase.

Za ulazna vrata za stanove tu su Thermo46 vrata sa višestrukim protuprovalnim zaključavanjem, toplinskom izolacijom U-1,2W/(m2/K) od 5.999 kn.

Za zahtjevnije, Hörmann je pripremio ThermoSafe ulazna vrata za još veću sigurnost.

Ova aluminijska vrata opremljena su sigurnosnom opremom RC 3 klase sa zaključavanjem u pet točaka i vrlo dobrom toplinskom izolacijom u vrijednosti do 0,8W / (m2/K).

PM_1725_KfW-Frderungsmglichkeiten_bei_Haustren_Bild_3_Custom Hörmann promocija garažnih i ulaznih vrata

Uz vrata i - sigurnosno obećanje!

Uz energetsku učinkovitost, zaštita od provale igra važnu ulogu u odabiru ulaznih vrata. Hörmann nudi aluminijska vrata, ThermoSafe i ThermoCarbon, standardno sa sigurnosnom opremom RC 3. Osim toga, proizvođač daje svojim klijentima desetogodišnje sigurnosno obećanje, odnosno garanciju u slučaju provale.
U zadnjih nekoliko godina Europa bilježi jak porast provala. Porast provala od 10 posto u odnosu na prošlu godinu u Njemačkoj, kao i u ostalim zemljama EU kod vlasnika i investitora izaziva potrebu za još većom zaštitom i garancijom sigurnosti. Hörmann nudi sve motive aluminijskih vrata ThermoSafe i ThermoCarbon u standardu s RC 3 sigurnosnom izvedbom bez optičke razlike na samom krilu vrata.
Sa RC 3 certificiranom zaštitom vrata nije moguće provaliti unutar pet minuta, s uobičajenim alatima kao što su odvijač, metalne poluge, klinovi i pajseri.
Uz navedeno, Hörmann svojim klijentima nudi i sigurnosno obećanje - u slučaju provale, kroz Hörmann ThermoSafe ili ThermoCarbon karbonsko-aluminijska vrata s minimalno RC 3 klasom sigurnosti, klijent dobiva nova ulazna vrata od Hörmanna.

Pozornost: Ovo obećanje vrijedi deset godina od datuma računa!

Picture1 Hörmann promocija garažnih i ulaznih vrata


Specijalna
ponuda:


RENOMATIC 2017 – 30 POSTO UŠTEDA!
Ako ste se odlučili uskoro graditi ili renovirati do 1. ožujka 2018., također možete dobro uštedjeti. Kupovinom Hörmann garažnih ili kućnih vrata sada štedite do 30%.
Jesu li moja garažna vrata i dalje sigurna? – pita se uvijek onaj tko posjeduje garažna vrata, a sigurnost djece ili unučadi mu je na posebnom mjestu. Stoga je nužno kod tvrtki specijaliziranih za garažna vrata informirati se o važećim siguronosnim standardima vrata koja trenutno koristite, jer nesreće sa zastarjelim vratima nisu rijetkost.
Na web stranicama proizvođača vrata Hörmann - www.hormann.hr/proizvodi/ možete provjeriti koliko su Vaša vrata sigurna. Ukoliko vam vrata ne zadovoljavaju zahtjeve sigurnosti, Hörmann je za vas pripremio RenoMatic 2017 - garažna sekcijska vrata s pogonom i daljinskim upravljanjem po posebnoj promotivnoj cijeni. U usporedbi s regularnim cijenama Hörmann automatskih vrata odabirom RenoMatic 2017 ćete uštedjeti do 30 posto.


Za one koji traže ulazna vrata za stan ili kuću, Hörmann EuropaPromocija također nudi dobre vijesti. Tu su Hörmann ThermoCarbon ulazna vrata standardno opremljena RC3 protuprovalnom zaštitom. Ovu razinu sigurnosti za aluminijska vrata, prema proizvođaču, trenutno nudi samo Hörmann. Hörmann ulazna vrata također nude vrlo dobru toplinsku izolaciju i dostupna su u sedam boja i dvanaest različitih motiva. Dodatne bočne elemente, nadsvjetla, automatsko zaključavanje moguće je posebno naručiti.


Publisher:
gradimozadar.hr