tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ROCKWOOL u 2017. više od 400.000 kn donirao lokalnoj zajednici

11 godina s Vama!

ROCKWOOL u 2017. više od 400.000 kn donirao lokalnoj zajednici

Anđelka Toto-Ormuž, Valdi Runko, Aleks Fonović i Irena Bašić
ROCKWOOL i Dječji vrtić Kockica iz Kršana zajedno do boljih uvjeta boravka i rada u jaslicama
Kako bi nastavili trend i u ovoj godini, kompanija ROCKWOOL aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice, pa je tako u Dječjem vrtiću KOCKICA iz Kršana u područnom odjeljenju Potpićan svečano obilježena primopredaja donacije zahvaljujući kojoj je razina opremljenosti jaslica podignuta na još višu razinu.

Irena Bašić, ravnateljica vrtića tom je prigodom izjavila: “Osnovni cilj u provođenju programa Dječjeg vrtića KOCKICA je osigurati razvoj svih djetetovih potencijala zadovoljavajući dječje osnovne potrebe, poštivajući prava djeteta te stvarajući razvojno - poticajno okruženje koje uključuje i materijalne i socijalne uvjete. ROCKWOOL nam je donacijom omogućio kupnju posebnog elementa za presvlačenje djece u jaslicama. Takav nam je stol potreban kako bismo imali ispunjene normative koji se odnose na opremanje prostora dječjih vrtića i jaslica. Stvaranje humanog, materijalima bogatog okruženja i simulacija obiteljskog okruženja nezaobilazan je uvjet za stvaranje zajednice koja uči, ali i davanja identiteta ovoj maloj ustanovi.”

Direktor tvornice ROCKWOOL Adriatic Aleks Fonović je izjavio: “Prije svega nas veseli da je u našem kraju povećana potražnja za mjestima u jaslicama što ukazuje na pozitivnu natalitetnu sliku. Mi u tvornici ROCKWOOL od početka smo podržavali i podržavat ćemo rad odgojno-obrazovnih ustanova od vrtića pa do fakulteta.”

„Inače u 2017. godini ROCKWOOL je ukupno podržao gotovo 50 različitih projekata koji za cilj imaju podizanje kvalitete života lokalne zajednice u koje je uloženo 400.000 kuna,“ izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Svečanosti se pridružio i Valdi Runko, načelnik Općine Kršan koji je tom prigodom istaknuo važnu ulogu jedinica lokalne samouprave koja daje veliki značaj odgoju i obrazovanju. Pozdravio je suradnju gospodarskih subjekata u životu lokalne zajednice.

Publisher:
gradimozadar.hr