tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Preuređenje hotelskog restorana

11 godina s Vama!

Preuređenje hotelskog restorana

Foto: Jure Živković
ResoLution Signature Restaurant hotela Lone
Restoran L, jedan od tri restorana u sklopu Hotela Lone, nekoliko godina nakon otvorenja samog hotela se rebrandra u ResoLution Signature Restaurant.

3lhd_restoran_2-min Preuređenje hotelskog restorana

Za projekt prenamjene dijela prostora u prezentacijsku kuhinju u kojoj se održava škola kuhanja, prezentaciju profesionalnih chefova svojim kolegama, te za potrebe teambuiding aktivnosti angažirana je tvrtka 3LHD.

3lhd_restoran_4-min Preuređenje hotelskog restorana

Oblikovanje i atmosfera nastavljaju se na prepoznatljiv vizual hotela uz ponešto izmijenjen repertoar. Dimljeni hrast i američki orah decentno su se nadovezali na dominantne materijale terazzo poda i letvičastog stropa, dajući do znanja da je funkcija prostora, a posljedično i njegov karakter, promijenjen.

gallery-3lhd_258_restaurant_l_images_photo_by_jure_zivkovic_3873-1515146741 Preuređenje hotelskog restorana

Kuhinja atmosferom ne ostavlja dojam isključivo profesionalne, već također moderne i ugodne "kućne" kuhinje. Od ostatka restorana odijeljena je nizom zaokretnih ostakljenih panela koji mogu, ovisno o položaju, propuštati ili blokirati komunikaciju između prostora.

gallery-3lhd_258_restaurant_l_images_photo_by_jure_zivkovic_3938-1515146741 Preuređenje hotelskog restorana

Kako je prostor namijenjen pripremanju hrane, njegovo centralno mjesto čini otok sa četiri profesionalno opremljene radne pozicije, vidljiv većini sudionika koji su slobodno razmješteni u prostoru oko modularnih pomičnih stolova. Produžetak unutarnje kuhinje je jednostavna vanjska kuhinja, skladno uklopljena u postojeći ambijent ozelenjene terase restorana, postavljena da istovremeno privlači pažnju prolaznika a doživljaj gosta zadrži na tanjuru.

gallery-3lhd_258_restaurant_l_images_photo_by_jure_zivkovic_3954-1515146741_1 Preuređenje hotelskog restorana
Publisher:
gradimozadar.hr