tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Unutarnja vrata i dizajn interijera

11 godina s Vama!

Unutarnja vrata i dizajn interijera

Kdizajn - Ključ zadar d.o.o.
Više tisuća različitih kombinacija vrata u potpunom skladu s dizajnerskim ormarima, parketima i zidnim oblogama za uređenje savršenih interijera na jednom mjestu!
Zadarska tvrtka Ključ Zadar nakon dugogodišnjeg poslovanja s ključevima i bravama, 2014. širi priču i na vrata, otvorivši salon Kdesign, na adresi Sestrunjska 8 u Zadru.

Odabirom asortimana svjetski poznatog talijanskog branda Garofoli, salon Kdesign se momentalno izdvojio ponudom jedinstvenih rješenja za opremanje interijera zadovoljivši potrebe tržišta čitave Hrvatske.

Vlasnik Oleg Desnica svojim dugogodišnjim iskustvom u prodaji potvrđuje kako nije poanta samo prodati vrata, već ući u priču klijenta, od trenutka prodaje pa sve do ugradnje, a kao rezultat nastaju dizajnerski atraktivni prostori s kojima ćete dugi niz godina biti zadovoljni.

Kao glavni lik arhitektonskog projekta, vrata pripovijedaju o stilu i osobitosti svake sredine. Zato su kolekcije unutarnjih vrata osmišljene tako da bi vam podarile ugodnost estetike i funkcionalnosti u najboljoj mogućoj kombinaciji.

Četiri različita stila dekliniraju se kroz raznolikost modela, boja i završnih obrada, koji odgovaraju svim potrebama uređenja te pružaju čak i mogućnost sigurnog izbora savršenog tipa otvaranja za svaki prostor: krilna vrata, klizna vrata, vrata u zidu i izvan zida, preklopna vrata, okretno-klizna vrata.


STAKLENA-VRATA-STIJENE Unutarnja vrata i dizajn interijera

STAKLA

Grupa Garofoli odlučila je ponuditi svojim kupcima mogućnost da uklope staklo po vlastitom izboru u kolekciju odabranih vrata i da na taj način zadovolje svaku vrstu stila.


HOTELSKA-2 Unutarnja vrata i dizajn interijera

PROTUPOŽARNA VRATA

S posebnim naglaskom na sigurnost, protupožarna vrata posebno su pogodna za hotele, rezidencijalne, školske ili poslovne subjekte i institucije. Idealno rješenje za zaštitu u potpunom skladu sa zakonskim propisima.


Sobna Unutarnja vrata i dizajn interijera

SOBNA VRATA

Veliki izbor vrata od povoljnih i kvalitetnih do dizajnerskih.


ZIDNI-PANELI-I-PARQET Unutarnja vrata i dizajn interijera

ZIDNI PANELI I PARKETI

Garofoli rješenja, za stvaranje lijepih, funkcionalnih i novih okruženja uz drvo veoma visoke kvalitete u skaldu s vratima i s krilima ormara Miria.


zz-GAROFOLI Unutarnja vrata i dizajn interijera

Zastupstvo i distribucija

Tvrtka Ključ Zadar prati vaše gradilište od trenutka prodaje sve do ugradnje, što vrijedi za sve proizvode iz asortimana!


ORMARI Unutarnja vrata i dizajn interijera

ORMARI

Sustavi Miria mnogo su više od kolekcije panela za ormare, pravi sustav za projektiranje interijera, kako u kući, tako i u javnim prostorijama.


SIGURNOSNA-VRATA Unutarnja vrata i dizajn interijera

SIGURNOSNA VRATA

Linija blindiranih vrata dodatno unapređuje koncept usklađenosti među brojnim proizvodima asortimana branda Garofoli.


FILOMURO Unutarnja vrata i dizajn interijera

U RAVNINI ZIDA

Danas se „nevidljiva” vrata uklapaju u većinu kolekcija, a dostupna su u više izvedbi: klizna vrata, dvokrilna pa i nakrivljena za ambijente ispod stropova.


zz-LOGO- Unutarnja vrata i dizajn interijera
KLJUČ ZADAR d.o.o.
Sestrunjska 8, 23000 ZADAR
+385 23 300 530
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.kljuc.hr
Publisher:
gradimozadar.hr