tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 U Zapužanima otvorena tvornica Lasselsberger-Knauf

11 godina s Vama!

U Zapužanima otvorena tvornica Lasselsberger-Knauf

Lasselsberger Knauf
Lasselsberger-Knauf svečano otvorio novi proizvodni pogon u Dalmaciji
U petak, 9. veljače 2018. godine, tvrtka Lasselsberger-Knauf svečano je otvorila novi proizvodni pogon u Dalmaciji. Pred gotovo 300 poslovnih partnera, predstavnika lokalne uprave općine Polača, grada Benkovca i Zadarske županije, te uvaženih gostiju iz cijele Hrvatske, Željko Pecak sa svojim suradnicima svečano je pustio u rad proizvodni pogon koji će proizvoditi građevinske materijale na bazi vapnenca: fasade, žbuke, mortove, ljepila, estrih.

LBK_1_web U Zapužanima otvorena tvornica Lasselsberger-Knauf

Otvorenju je prisutstvovao velik broj renominiranih trgovačkih kuća iz cijele Hrvatske, kao i ostalih dionika u procesu projektiranja, izvođenja i nadzora u gradnji, a tvrtka Lasselsberger-Knauf novom će proizvodnjom opskrbljivati područje cijele jadranske obale, od Istre, Primorja, Dalmacije pa do susjedne Hercegovine. 

LBK_2_web U Zapužanima otvorena tvornica Lasselsberger-Knauf

Svečano događanje imalo je i humanitarni karakter, te je u ime tvrtke Lasselsberger - Knauf, direktor Željko Pecak uručio ček u vrijednosti od 10.000,00 HRK Komunalnom društvu Polača d.o.o. za kupnju autobusa za školsku djecu i udruge.

Prve isporuke materijala proizvedenog u pogonu u Zapužanama već su na tržištu, a povratne informacije o kvaliteti su jako pozitivne. Pozivaju se svi poslovni subjekti sa područja Dalmacije i cijele Jadranske regije da posjete proizvodni pogon i upoznaju se sa materijalima na bazi vapnenca.

LBK_3_web U Zapužanima otvorena tvornica Lasselsberger-Knauf

Također se već početkom mjeseca ožujka uvodi i druga smjena u proizvodnji uz zapošljavanje dodatnih 6 zaposlenika, s obzirom na potražnju sa tržišta i vrlo dobre prodajne rezultate. Lasselsberger-Knauf već sada najavljuje nove investicije na hrvatskom tržištu.

Voditelj prodaje i marketinga, Ladislav Gračan ističe: „Plan za 2018-tu godinu je proizvesti 60.000 tona raznog praškastog materijala i ostvariti oko 55 milijuna kuna prihoda, od čega 20.000 tona u novom pogonu u Zapužanama. Plasman naših proizvoda radimo preko mreže trgovačkih kuća koji su strateški partneri naše tvrtke, te određene količine izvozimo u susjednu BiH i Mađarsku. Lasselsberger-Knauf proizvodi i rješenja odlikuju se provjerenom kvalitetom koja zadovoljava najviše kriterije moderne gradnje i energetske učinkovitosti, a kontinuirano razvijamo i nadopunjujemo naš proizvodni asortiman sa novim i inovativnim proizvodima. Kontinuirano ulažemo u edukaciju svojih zaposlenika s ciljem praćenja novih trendova u proizvodnji, prodaji i promociji građevinskih materijala.”

Riječ je o investiciji vrijednoj 3 mil. Eura, koja će zapošljavati 20 ljudi, a projekt je pratila Agencija za investicije i konkurentnost.
Publisher:
gradimozadar.hr