tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

11 godina s Vama!

Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

Foto: Ivan Čorić, Adriavision
Stan po mjeri namještaja 
Zadarski bračni par Zlatka i Dario Ivankov s djecom tinejđerske dobi odlučili su investirati u kupnju a kasnije i luksuzno uređenje stana za turistički najam.

Potražnja za stanom trajala je ukupno tri godine i dok su već toliko stanova pogledali te gotovo odustali od kupovine, preko radija se prodavao stan u Zadru na Voštarnici. Odlična lokacija, kvalitetna gradnja i mnogo prirodnog svjetla presudili su u odabiru doduše derutnog stana koji je skrivao veliki potencijal.


ODAKLE POČETI

Vlasnica_Zlata_Ivankov Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja


-Za početak se trebalo odlučiti da li ići na klasično uređenje ili nešto luksuzniju varijantu. Proučavajući portale za turistički najam shvatili smo da u zadnjih par godina raste turizam, a paralelno rastu i ponuda i kvalteta. Tako smo odlučili u startu podići budget i pozicionirati se kvalitetom.-

kupaonica_prije_poslije Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja



kupaonica_prije_poslije_ Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

Kako i sami mnogo putuju promišljali su o ovome stanu kao apartmanu koji će obuhvatiti sav onaj sadržaj kakav bi i sami poželjeli kao turisti. Razmisljajući o investiciji željeli su da njihova ponuda brzo skoči među one najatraktivnije u gradu, te da najmanje idućih pet godina njihov apartman bude moderan i sa stilom.

spavaa_prije_poslije Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

kuhinja_prije_poslije Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja


-Projekt je bio vođen idejom da investiramo više kako ubrzo ne bismo morali ispravljati greške-

dnevni_prije_poslije Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

Najviše su pažnje posvetili dvjema stvarima; prostranoj tuš kadi dimenzija 140*80 i krevetu s kožnim uzglavljem, te 30cm visokim madracem. Namještaj je modernih i jednostavnih linija i tonova, a podne površine su kompletno obložene pločicama, čiji zanimljiv cik cak raspored uz kombinaciju više tonova daje prekrasan topao ugođaj. Detalji poput slika, zavjesa, aparata za čaj i kavu, dodatno se naglašavaju istinski osjećaj vlastitog doma.


IMALI SU VIZIJU


Rijetko se srećemo s investitorima koji toliko detaljno promišljaju o uređenju, počevši od stavljanja estrih podloge za bolju zvučnu izolaciju, bešćujnih vrata, odabira madraca i kreveta izvrsne udobnosti pa sve do dekorativnih predmeta kao što su slike buduće akademske slikarice Albe Miočev, ili kuhalo za vodu, aparat za kavu i zavjese u istom tonu.

d Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja



d2 Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja


-Kako su djeca u ranoj tinejđerskoj dobi razmišljali smo najviše o njima kako da im, kad još malo porastu, osiguramo džeparac tijekom ljetnih mjeseci-

d3 Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

Stan je kupljen početkom ljeta, te su investitori puna četiri mjeseca detaljno promišljali projekt do početka prvih radova, koje su započeli u trenutku kada u zgradi završava turistička sezona, a kvalitetni su radnici u to vrijeme također dostupniji. 


IMALI SU I SREĆE


-Kada smo krenuli s radovima, bila je postavljena skela radi bojanja fasade, te smo i mi iskoristili priliku za postavljanjem i obradom prozora te postavljanje klimatizacije.-

detalj Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

k Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

S ljubavlju i velikom pažnjom ovaj je par pristupio adaptaciji, a upravo su taj svoj pristup vrlo uspješno prenjeli i na građevinske radnike, koji su se jako trudili da potvrde svoju kvalitetu adaptacijom ovog lijepog projekta. Kako bi svima olakšali posao jako su se puno i često informirali putem interneta i tako spremno dočekali svaku novu fazu radova.

kau Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

I dok su tijekom ljetnih mjeseci surfajući internetom odabrali sve do najsitnijeg detalja namještaja na kraju su stvari bile postavljene suprotno od uobičajenog, naime stan je trebao biti izgrađen po mjeri namještaja, a ne kako smo navikli namještaj po mjeri stana…


…I JOŠ NEKOLIKO DETALJA


ku Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

Zidovi su bojani perivim bojama uz postavljene štukature, kompletan je prostor priključen na jedan izvor energije koji se uključuje ključem (Kdesign) osim bojlera i hladnjaka, koji imaju neovisan izvor energije kako bi neprestano radili.
Pazili su i na čišćenje, kako bi se lako i jednostavno mogle dosegnuti sve površine.

  • Klimu je ugradio Solar sistem d.o.o.
  • Elektičarske radove; Elektro servis Štulina iz Poljica
  • Nil projekt doo u vlasništvu Ivana Baričevića; rušenje postojećeg i odvoz materijala, zidanje, vodoinstalaterski radovi i postavljanje estriha
  • Aluminijske grilje i ograda te pvc stolarija; tvrtka Bakelitplast u vlasništvu Paola Bajla
  • Mario Galešić; soboslikarski radovi
  • Jasmin Jovanov; postavljanje keramike
  • Danijel Juković; staklena stijena na tuš kabini
  • Ulazna vrata, unutarnja beščujna i sistem otključavanja el. energije radila je tvrtka Kdesign (Ključ zadar)

Stan je ostvario 4 zvjezdice po najnovijoj kategorizaciji, a moći ćete ga iznajmiti preko zadarske agencije Mondena d.o.o. 

kuhinja Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

polica Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja

spavaa Hotelski doživljaj apartmanskog smještaja


FOTO: Ivan Čorić, Adriavision

Publisher:
gradimozadar.hr