tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja tehnologije građenja

11 godina s Vama!

Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja tehnologije građenja

U tijeku prijave za poslovni misiju u Japan, prijaviti se mogu tvrtke s područja tehnologije građenja
U okviru programa EU Gateway to Japan organizira se poslovna misija EU tvrtki iz sektora tehnologije građenja (Construction and Building Technologies) u Japan u studenome ove godine.

EU Gateway to Japan poslovna je manifestacija te dio EU Gateway Business Avenues inicijative EU, koja predstavlja platformu za uspostavu poslovnih kontakata i suradnje između europskih tvrtki te azijskih tvrtki iz Japana, Republike Koreje, Kine i država jugoistočne Azije. Cilj je programa internacionalizacija europskih tvrtki s fokusom prema navedenim tržištima.

20180303_construction-building-technology-business-mission-to-japan-promo-02 Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja tehnologije građenja

Misija u Japan održat će se u Tokiju od 18. do 22. studenoga. Sektor tehnologije građenja obuhvaća širok spektar mogućnosti suradnje u područjima: tehnologija i materijala vezanih uz inženjering, projektiranje, izgradnju, rušenje i zbrinjavanje otpada, opremanje, uređenje, pomoć pri realizaciji projekata (izgradnja javnih i privatnih zgrada) te infrastrukturnih radova (ceste, zračne luke, luke itd.).

Aktualni trendovi na globalnoj razini upućuju na značajnu podršku koncepta cirkularnoga gospodarstva te se u okviru navedenog koncepta sve veća važnost pridaje održivim rješenjima poput korištenja materijala s niskim udjelom ugljika, dugotrajnost materijala i/ili mogućnost ponovnog iskorištavanja odnosno recikliranja te održivo i učinkovito iskorištavanje resursa.

Vrijeme održavanja: 18.11.2018. - 22.11.2018.   /   Rok prijave: 27.07.2018.


Ova je manifestacije usmjerena i prema relevantnim podsektorima: napredne elektroenergetske mreže (Smart Grids Technologies), zelena gradnja (Smart and Green Buildings) te održivi materijali i radni strojevi (Sustainable machinery and building materials).

Rok za prijavu sudjelovanja u misiji je 27. srpnja, a prijaviti se možete online putem službene internetske stranice misije.


Zainteresirane tvrtke nakon prijave za sudjelovanje moraju proći i selekciju organizatora


Tvrtkama koje uspješno prođu postupak selekcije i budu odabrane za sudjelovanje u misiji Europska komisija pruža širok spektar poslovne podrške:

Strateške usluge podrške: briefing o japanskom tržištu i poslovnim mogućnostima na tom tržištu, organizacija individualnih poslovnih sastanaka s lokalnim kompanijama, davanje savjeta o mogućim follow-up aktivnostima u vezi s održanom misijom.

Organizacijske usluge podrške: logistička potpora u vezi sa sudjelovanjem i predstavljanjem kompanija na poslovnom sajmu uključujući treninge prije odlaska, tijekom boravka i nakon povratka u Europu, opće usluge koje uključuju organizacije sastanaka, potrage za partnerima, promocije u Japanu i sl. te određene specijalne usluge prijevodi dokumenata, osobni prevoditelj i dr.

Japan Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja tehnologije građenja


Sufinancira se boravak u Japanu i Bruxellesu


Financijska potpora: jednoj osobi iz svake odabrane kompanije bit će pokriveni troškovi putovanja i hotelski smještaj (1 noćenje) za dolazak na sastanak u Bruxelles prije odlaska na poslovnu misiju u Japan; Europska komisija će sufinancirati troškove smještaja (1 soba po kompaniji) u misiji u Japan u iznosu do 1000 eura.

Prema dostavljenim informacijama, tijekom boravka u Japanu tvrtke će također imati priliku sudjelovati i predstaviti se na međunarodnom sajmu Japan Home Show 2018, koji će se održati od 20. do 22. studenoga.

Sve dodatne informacije o ovoj misiji uključujući i program puta, mogućnosti sufinanciranja i sl. dostupne su na službenim stranicama EU Gateway Business Avenues za ovu misiju.

Sva dodatna pitanja možete uputiti izravno organizatoru na adresu e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: HGK
misija_Japan Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja tehnologije građenja
Publisher:
gradimozadar.hr