tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Désirée kauč zauzima centralno mjesto Casa Dante

11 godina s Vama!

Désirée kauč zauzima centralno mjesto Casa Dante

Casa Dante - Désirée
Gruppo Euromobil brand namještaja, Désirée, predstavio svoj mekani Freemood kauč
Freemood je fleksibilan kauč s odstranjivim navlakama kojega Désirée predlaže svima koji žele brzu i jednostavnu  promjenu  pozicije stražnjeg sjedala, čineći ga višim, jednim jednostavnim pokretom.

Ovaj model je modularan a sastoji se od elemenata, kutnih jedinica, naslona za ruke u dvije različite širine.  Kauč je od metala i drva i poliuretanske pjene, presvučene  zaštitnom tkaninom.

CasaDante_2_1 Désirée kauč zauzima centralno mjesto Casa Dante

Za Casa Dante, kuću u pokrajini Reggio Calabria u “roh-bau” urbanom kontekstu  okruženu maslinicima i agrumima, odabrane su presvlake od sive tkanine jer se uklapaju u nijanse dnevnog boravka. Tu se još  nalazi kamin, TV i stol od debelog stabla masline s prekrasnim pogledom prema vani.

Na velikom ulazu u kuću Casa Dante ocrtavaju se dva široka crna zida koja pružajući se prema vani definiraju glavni ulaz. Fokus kuće je u području u kojem se nalazi salon s Désirée sofama, kaminom i pogledom na vrt.

CasaDante_3_1 Désirée kauč zauzima centralno mjesto Casa Dante

Vijugav oblik Freemood-a dobro se uklapa u arhitekturu i korištene  materijale: staklo, neobrađeni metal i drvo lokalnih maslina istaknuto u stubištu i vanjskom  prostoru za življenje koji povezuje dvije etaže kuće.

CasaDante_4_1 Désirée kauč zauzima centralno mjesto Casa Dante

Freemood kauč, inspiriran je  "Home Soft Home" Désirée filozofijom koja se temelji na prenošenju emocija kroz namještaje. Svaki proizvod ima udobnost, profinjenost i jedinstvenu izvedbu s vrhunskim detaljima koji čine razliku. Rezultat toga je stil života koji izaziva ugodnu atmosferu u kući.
Publisher:
gradimozadar.hr