tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nagradu Zlatni index po četvrti put osvojio ROCKWOOL

11 godina s Vama!

Nagradu Zlatni index po četvrti put osvojio ROCKWOOL

Foto: ROCKWOOL
Udruga eSTUDENT danas je na svečanoj dodjeli u Muzeju Mimara nagradila poduzeća koja su najviše pridonijela kvaliteti studentskog života, njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju
U konkurenciji između 24 prijavljena poduzeća u Hrvatskoj, studenti su četvrtu godinu zaredom prepoznali ROCKWOOL ADRIATIC kao tvrtku koja pruža najbolji program stipendiranja. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz koji je u proteklih 10 godina stipendirano ukupno 87 učenika i studenata.

rua Nagradu Zlatni index po četvrti put osvojio ROCKWOOL

Zahvalivši studentima na prestižnoj nagradi Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke ROCKWOOL ADRIATIC, je između ostalog istaknula: ‘Ovdje smo danas kako bismo obilježili ono što hrvatske tvrtke rade za mlade ljude koji su kreatori naše budućnosti. Takvi ambiciozni, uporni i vrijedni ljudi trebaju biti u našem fokusu jer ulažući u njih danas ulažemo u našu budućnost'. Preuzevši nagradu u prekrasnom ambijentu Muzeja Mimara, rekla je kako se nada da će današnja proslava biti inspiracija i onim tvrtkama koje danas nisu ovdje da sljedeće godine budu.

Pobjednici su birani između prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijelo je odabrano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Dodijeljeno je ukupno 10 nagrada u pet različitih kategorija te dvije posebne nagrade.

Projekt Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji udruge eSTUDENT i tima Starter čiji je glavni cilj poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se podigla razina standarda studiranja. Ovim se projektom poduzećima dodjeljuju jedinstvene nagrade zbog unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata. Također, nastoje promicati društvenu odgovornost poduzeća radi prepoznavanja potencijala i izvrsnosti studenata kako bi oni sami kasnije postali temelj uspješnosti poduzeća.

ROCKWOOL_Zlatni_index Nagradu Zlatni index po četvrti put osvojio ROCKWOOL

Publisher:
gradimozadar.hr