tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Hansgrohe inovacija Powder rain

11 godina s Vama!

Hansgrohe inovacija Powder rain

PowderRain inovacija inspirirana je prirodom i njezinim toplim magličastim kapljicama, koje podsjećaju na toplu ljetnu kišu, a zahvaljujući tehnologiji samanjenja buke stječe se ugođaj tuširanja u prirodi

Iz laboratorija vodećeg svjetskog brenda za proizvodnju sanitarne opreme Hansgrohe stiže nam senzancionalna tehnološka inovacija za tuširanje: PowderRain mlaz sa sustavom izuzetno sitnog raspršivanja mikro kapljica koje tijelo obavijaju toplim vodenim ogrtačem. Istovremeno, PowderRain sprječava suvišno prskanje, što olakšava čišćenje i predstavlja veliku prednost u otvorenim tuš kabinama. No,stručnjaci ovog industrijskog diva u novom su zvučnom laboratoriju uspjeli smanjiti i buku prilikom tuširanja za 20 posto.

38__har00747_tif_Custom Hansgrohe inovacija Powder rain

U novorazvijenoj sofisticiranoj tehnologiji mikro mlaza, PowderRain inovacija, za razliku od konvencionalnih tuš mlaznica, umjesto jedne prskalice po mlaznici ima šest finih otvora koji raspršuju vodu u tisuće mikro kapljica.


PowderRain iskustvo: Kiša, Zračni vrtlog, Puderasta kiša

38__har00751_tif_Custom Hansgrohe inovacija Powder rain


PowderRain se prvi put pojavljuje u ručnom tušu Hansgrohe Raindance Select S 120, koji ima tri načina raspršivanja: Rain (Kiša), Whirl Air (Zračni vrtlog) i PowderRain (Puderasta kiša). Zahvaljujući svom “kišnom mlazu“, PowderRain postiže idealan način prskanja za svakodnevna tuširanja. Whirl proizvodi koncentrirani masažni mlaz koji stimulira i energizira mišiće i kožu. Dok PowderRain svojim mekim mikro kapljicama pruža duboku relaksaciju za sva osjetila.

Uz pomoć velike tipke ”Select” (Odabir) na ručici za tuširanje jednostavno se može mijenjati način raspršivanja vode. Proizvodne linije opremljene PowderRainom uključuju i Raindance nadglavne tuševe, setove za tuširanje i držače tuševa kombinirane sa skrivenim (ispod žbuke) i površinskim (iznad žbuke) mješalicama te termostatima.

38__har00750_tif_Custom Hansgrohe inovacija Powder rain

Publisher:
gradimozadar.hr