tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Vrtni paviljoni od ugljičnog betona

11 godina s Vama!

Vrtni paviljoni od ugljičnog betona

Vrtni paviljoni od ugljičnog betona
Izgled klasičnog vrta se mijenja pa će tako vrt budućnosti biti fleksibilan i prilagodljiv promijenjivim životnim situacijama
Ugljični beton građevni je materijal budućnost koji nudi veliki potencijal pri strukturnim popravcima i kod pojačavanja armiranog betona. Najnovija dostignuća ugljičnog betona su pokretni vrtni paviljoni “Tiny houses”, koji se mogu vidjeti na State Garden Showu Würzburg do 7. listopada 2018. godine. 

U središtu "modularnog vrta" nalaze se paviljoni od ugljičnog cementnog betona iz tvornice Betondesign, sastavljeni od pojedinačnih modula u formatu 80 x 80 cm, koji se mogu individualno prilagoditi specifičnoj situaciji vrta. Mobilni blokovi od ugljičnog betona jednako su fleksibilni,a velika prednost materijala je njegova lakoća rukovanja zbog korištenja visokotehnoloških materijala kao što je ugljično ojačan tekstil i posebni ultraljubičasti beton.

 bd-factory-Tiny-House1-LGS_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona
Mobilni vrtni paviljoni od ugljičnog betona na ovogodišnjem Landesgartenschau Würzburgu.

 

Ako je potrebno, svi se elementi mogu jednostavno demontirati i izgraditi u istom obliku ili modificirati negdje drugdje. Pojedinačni kompozitni moduli ugljičnog betona dobili su  "Saveznu nagradu za izvrsna inovativna dostignuća obrtničke industrije" jer se lako mogu spojiti i dovesti do gotove vanjske fasade u arhitektonskom betonu, gdje se pokazao i kao dobar izolator. Osim toga nudi i mnoštvo kreativnih mogućnosti poput korištenja zelenih elemenata, takozvanih zidnih sustava, gdje se stvara uzbudljiv i suvremeni dizajn.

 

Paviljoni "Tiny houses" tvornice Betondesign je moderan vrtni paviljon, koji je na izložbi na Würzburg State Garden Show-u očarao svojim integriranim staklenim prednjim prozorima izrađenim od materijala otpornog na sve vremenske utjecaje. Unutrašnjost kao i krovna konstrukcija opremljeni su inovativnim ekološkim izolacijskim elementima,dok pročelje ima sive elemente betona kao i pojedinačne zelene elemente "Living Wall".

CASE-Sytem-Bd-F-4_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona
Elementi od ugljičnog betona mogu se kombinirati sa zelenim elementima

 

Cijeli dizajn tematskog "Modularnog vrta" usklađen je s elegantnim, modernim izgledom paviljona od ugljičnog betona, a korištenje autentičnih materijala djeluje skladno i opuštajuće.


CASE-Sytem-Bd-F-1a_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona


CASE-Sytem-Bd-F-3_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona


CASE-Sytem-Bd-F-5_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona


bd-factory-Tiny-House2-LGS_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona


bd-factory-Tiny-House3-LGS_Custom_compressed Vrtni paviljoni od ugljičnog betona


Publisher:
gradimozadar.hr