tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

11 godina s Vama!

Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

Visokokvalitetne kupaonice pokazatelj su gostoljubivosti i garancija zadovljstva gostiju, bez obzira radi li se o velikom ili malom hotelu
Izvrstan doživljaj tuširanja ključan je za zadovoljstvo hotelskih gostiju, tvrde u tvrtki Hansgro-he, koja hotele diljem svijeta oprema svojim proizvodima.

Visokokvalitetne kupaonice pokazatelj su gostoljubivosti i garancija zadovoljstva gostiju, bez obzira radi li se o velikom ili malom hotelu.

hansgrohe_Rainmaker_Select_Overhead Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

"Hansgrohe miješalice i tuševi objedinjuju funkcionalnost, udobnost i dizajn - ova kombinacija čini ih idealnima za goste koji ih prvi put koriste u hotelu", objašnjava Jay Phillips, direktor prodaje i globalnih projekata u Hansgrohe grupi. "U razvoju novih proizvoda, naš glavni fokus je uvijek na korisničkom iskustvu, performansama i jednostavnosti uporabe: Jer je izvrstan doživljaj tuširanja ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju. Zapravo, tuš je jedna od najvažnijih pogodnosti u hotelskoj sobi".

Gosti, naime, očekuju tuš koji je barem jednako dobar ili čak i bolji od onoga što imaju kod kuće.

hansgroheRainSelect_ProductAmbience Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

Kabina za tuširanje trebala bi imati i fiksni nadglavni i pomični ručni tuš, jer to omogućuje gostima da odaberu vrstu tuširanja koja je im najviše odgovara, a ručni tuš i osoblju hotela olakšava čišćenje teško dostupnih mjesta.

Brend hansgrohe u ponudi ima čak 15 različitih vrsta vodenih mlazeva, među kojima se posebno ističu: klasični Rain shower za osvježavajuće jutarnje tuširanje; RainAir raspršivač koji ispire stres; koncentrirani Whirl raspršivač za intenzivan učinak masaže ili RainFlow kaskadni tuš koji u kupaonicu unosi osjećaj vodopada. Posljednja inovacija je jedinstveni - PowderRain, koji poput tople ljetne kiše obavija tijelo finim mikro-kapljicama.

hansgroheRainSelect_SelectFunction Tuš je ključan za zadovoljstvo hotelskih gostiju

Prebacivanje između vrsta raspršivanja je jednostavno i intuitivno - pritiskom na veliku tipku za odabir na ručici za tuširanje ili 'Select' prekidač na termostatu. Jednostavan klik je sve što je potrebno za opuštajuće wellness tuširanje.
Publisher:
gradimozadar.hr