tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

11 godina s Vama!

Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

Foto: Hansgrohe
Dugogodišnji partner tvrtke Hansgrohe Phoenix Design osvojio prestižnu Red Dot nagradu: Dizajnerski tim godine!
Ovogodišnja počasna titula "Red Dot: Dizajnerski tim godine" ide njemačkom studiju Phoenix Design, dugogodišnjem dizajnerskom partneru tvrtke Hansgrohe.

Phoenix_Team Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

Riječ je o studiju interdisciplinarnog pristupa i međunarodne orijentacije koji je tijekom svog 30-godišnjeg djelovanja uspio osvojiti oko 200 Red Dot Design nagrada, uključujući 13 "Best of the Best" priznanja. Dizajnerski studio od samog početka radi s Hansgrohe grupom, a tijekom tog razdoblja dodijeljena im je 51 Red Dot nagrade za AXOR i hansgrohe proizvode. Ove godine to je uspješno partnerstvo osvojilo još četiri nagrade u kategorijama "Kupaonske miješalice i tuševi" i "Kuhinjske miješalice i sudoperi”. Proizvodi: hansgrohe serija Novus miješalica; hansgrohe Raindance E Showerpipe tuš sustavi; hansgrohe kombinacija sudopera C51 i tuš sustav AXOR Showerpipe 800 svojim izgledom i performansama osvojili su stručni žiri Red Dot Awarda.

apd00614 Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

“Čestitamo Phoenix Designu na zasluženom uspjehu i istovremeno smo zadovoljni nagrađenim performansama naših najnovijih proizvoda. U suradnji s Phoenix Designom usredotočeni smo na dizajn jednostavan za uporabu s najvišom kvalitetom proizvoda", izjavio je Jan Heisterhagen, potpredsjednik za upravljanje proizvodima tvrtke Hansgrohe SE.

hansgrohe_Novus230 Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

“Počasna titula "Red Dot: Dizajnerski tim godine" iznimno je važna za cijeli tim Phoenix Designa, no za nju su prije svega zaslužni svi naši djelatnici koji već desetljećima čine Phoenix Design tako uspješnim. Svi smo apsolutno oduševljeni ", poručili su Tom Schoenherr i Andreas Haug, glavni partneri i osnivači Phoenix Designa.

hansgrohe_Novus240_People Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda


Red Dot nagrada


Od 1988. godine titula "Red Dot: Dizajnerski tim godine“ dodijeljuje se timovima koji svojim izvanrednim dizajnerskim dostignućima uporno privlače pozornost struke i javnosti. Po prvi put u 13 godina prestižna titula je dodijeljena jednom neovisnom dizajnerskom studiju:

Phoenix Design timu. Temelji nagrade Red Dot udareni su još 1955. godine, a danas se smatra jednom od najutjecajnijih u svijetu dizajna. Cilj nagrade je vrednovanje najoštroumnijih dizajnerskih radova iz svijeta produkt dizajna, komunikacije, ambalaže, pa sve do dizajna koncepata i prototipa. Nagrađeni radovi izlažu se u Red Dot Design Muzeju.

hansgrohe_Novus4HoleBathtub Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

har00493 Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda

har00779 Ove godine nagrađen dizajn četiri hansgrohe proizvoda
Publisher:
gradimozadar.hr