tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!

11 godina s Vama!

Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!

Design district - sajam namještaja Old factory Rovinj 15.-18.11.
U studenom ove godine Hrvatski interijeri organiziraju međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera za turističke objekte. Sajam se održava u staroj tvornici u Rovinju 15. -18.11. i okupiti će 60-ak izlagača iz zamalja regije: Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Austrije.

Arte4-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Arte group Srls

Design District je međunarodni sajam namještaja i unutarnjeg uređenja namijenjen svima koje uskoro čeka opremanje prostora, bilo da je riječ o turističkim ili privatnim objektima. Tu ćete na jednom mjestu naći kompletnu ponudu, od projektiranja do uređenja interijera hotela, vila, apartmana, kuća za odmor, restorana i ostalih prostora.

admiral2-768x512 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Admiral proizvodnja namještaja

Novi gost traži više od sunca i mora, traži pečat destinacije – to mu pružite pažljivim odabirom namještaja i sofisticirano uređenim interijerom koji su izradili stručnjaci.

Dizajn ne znači da je riječ o nedostižno skupim proizvodima. Dizajn znači da se promišlja o svakom detalju, što uključuje izgled, kvalitetu izrade, odabir modernih i dugotrajnih materijala te koketiranje s nestvarnim.

da2-768x432 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Ducale Arredamenti

Posjetite Design District u Rovinju i budite dio lijepe priče o suvremenim interijerima! Ostanite inspirirani namještajem, rasvjetom, podnim oblogama i mnoštvom detalja koji prostor čine originalnim i personaliziranim za vas i vaše goste.

Vrijeme je predragocjeno da biste ga gubili obilazeći mnogo različitih mjesta u potrazi za proizvodima koji će oplemeniti vaš interijer. Dođite na jedno mjesto, u staru tvornicu u Rovinju, na mjesto ugodnog druženja, uspješnih poslovnih susreta i iznimno velikog broja različitih ponuđača te iskoristite Sajam ne samo korisno nego i zabavno.

drvostil2-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
DrvoStil


Program sajma:


Četvrtak, 15. Studenog – konferencija za arhitekte na temu hoteli budućnosti
Petak, 16. Studenog – predavanje Karima Rashida na temu dizajna hotela
Subota, 17. Studenog – konferencija turističkih djelatnika
Nedjelja, 18. Studenog – dodjela nagrada za najbolja dizajnerska rješenja na sajmu

Svakodnevno će se u Purple baru odvija i after work party

era4-1024x768 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
ERA


Još jedno iznenađenje- Archi korner!


Archi corner posebno je osmišljena i uređena izlagačka cjelina Design Districta u Rovinju, na kojem se po prvi puta u regiji predstavljaju renomirani arhitekti i dizajneri interijera. Njihova poslanja su da mijenjaju i uređuju prostore. Prostori moraju biti iskorišteni, ugodni, personalizirani, moderni, praktični, osebujni, odgovarajući…. Zašto bi, uostalom itko od nas laika i pokušavao intervenirati u prostoru kad su arhitekti i dizajneri interijera jednostavnije rješenje? U Archi corneru moći ćete ih susresti, razgovarati s njima, dobiti besplatne savjete kako urediti svoje prostore te naučiti ponešto o bojama, oblicima i zakonima uređenja.


Tu su i nagrade

gala2-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Gala drvo - izrada interijera

Nagradu tradicionalno dodjeljuje stručni žiri koji većinom čine novinari, predstavnici sedme sile pozvani da slobodno progovore o produkt-dizajnu nominiranih proizvoda. Osim njih svoje viđenje daju i arhitekti i neovisni stručnjaci s područja marketinga također članovi žirija.

Nagrada Design District znači da je proizvod potpuno zadovoljio kriterije o dobrom dizajnu, a oni se dijele na nekoliko značajki. Dobar dizajn nosi duhovnost, svježinu, razigranost i na prvi pogled zavodi i nosi i svojeg stvaraoca i budućeg korisnika.

Dobar je dizajn dubok, uočava i rješava i tiče se mnogih ljudi, situacija i događanja kao što su tržišna, društvena i ekonomska pitanja te odnos prema užoj i široj zajednici.

Dobar je dizajn i odnos prema čovjeku, poštivanje čovjeka i nastojanje da se zadovolje njegove stvarne potrebe, a ne one prividne ili izmišljene. Dobar je dizajn sustav funkcionalnih kvaliteta, sinergija sklada, vrijednosti i koristi.

Dobar se dizajn u Rovinju zove Nagrada Design District.

internova12-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Internova

ital3-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Ital opremanje

jobs4-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!

Job's

minalli3-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Minalli


modonutti1-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Modonutti

parla5 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Parla design


radiona3-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!
Radionatrasting2-1024x576 Ove jeseni Rovinj će okupiti najbolje od namještaja!Trasting
Publisher:
gradimozadar.hr