tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tuš kada vs. keramičke pločice?

11 godina s Vama!

Tuš kada vs. keramičke pločice?

Foto: Aquaestil
Prednosti tuš kade ispred keramičkih pločica pri odabiru podloge za tuširanje

Kupaonice su odavno prestale biti sporedni dio životnog prostora, te postale prave male oaze za uživanje. Svi vole lijepo uređenu kupaonicu, a kako kupaonica mora biti i što funkcionalnija, te prostor dobro iskorišten, mnogi umjesto kupaonskih kada biraju tuš paravane. Kako čovjek u svom prostoru želi čim jednostavnije i slobodnije kretanje, kao logično rješenje pojavile su se i tuš kade u razini poda.

 

Zahvaljujući modernim načinima ugradnje i naprednoj tehnologiji izrade, kao podloge za tuširanje mogu se koristiti tuš kade ili samo keramičke pločice. Kao i sve ostalo, svaka od ovih opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

 

Četiri glavne karakteristike na koje je potrebno obratiti pozornost

 

1. Izdržljivost

Prva velika prednost Aquaestil tuš kada nad keramičkim pločicama je materijal od kojeg su izrađene. 100% sanitarni lijevani akril iznimno je izdržljiv materijal. Stoga su ove tuš kade iznimno otporne na ogrebotine i lako se održavaju. Konstruirane su tako da izdrže i najveće težine pri normalnim okolnostima tuširanja. Osim toga Aquaestil na svoje tuš kade daje čak 10 godina garancije.

Omega_1 Tuš kada vs. keramičke pločice?

tuš kada OMEGA

 

2. Udobnost

Keramičke pločice mogu biti skliske, pa se svakako preporučuju mozaik pločice za ovu namjenu. Negativna strana je i to što su hladne na dodir, za razliku od tuš kada koje su ugodne na dodir i brzo poprimaju temperaturu vode i okoline.

Tempo_1 Tuš kada vs. keramičke pločice? tuš kada TEMPO

 

3. Jednostavnost ugradnje

Prednost keramičkih pločica u ovoj kategoriji je manji početni trošak. No u slučaju loše izvedbe može doći do curenja vode, te su troškovi popravka iznimno veliki. Aquaestil tuš kade se lako ugrađuju, te se korištenjem tuš kada eliminira problem curenja vode u slučaju loše izvedbe. Još jedna od velikih prednosti je dostupnost servisa. Ako se tuš kada ošteti u manjoj mjeri, popravak je moguć. Aquaestil servis je dostupan na području cijele Hrvatske.

Slope_1 Tuš kada vs. keramičke pločice? tuš kada SLOPE

 

4. Dizajn

Podloga za tuširanje izvedena od keramičkih pločica daje osjećaj čistih linija, vizualno povećava kupaonicu te nema barijera pri ulasku u prostor za tuširanje. Plitke Aquaestil tuš kade mogu pružiti isti komfor ukoliko se ugrade u razini poda. Ove tuš kade imaju atraktivan dizajn koji može dodatno podići izgled prostora.

Teso_1 Tuš kada vs. keramičke pločice?tuš kada TESO

 

Kompatibilnost sa staklenim paravanima

aurora-dw Tuš kada vs. keramičke pločice?

Na kraju, bilo da se odlučite na keramičke mozaik pločice ili Aquaestil tuš kadu kao podlogu za tuširanje, dobra je vijest što se Aquaestil paravani mogu ugrađivati na obje podloge. Aquaestil paravani izrađeni su od 6 mm kaljenog stakla koje je tvornički tretirano nanosom protiv kamenca, a mogu se raditi i po mjeri kako bi se prilagodili specifičnoj prostornoj konfiguraciji vaše kupaonice.

Publisher:
gradimozadar.hr