tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a

11 godina s Vama!

Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a

Foto: Hansgrohe
U povodu 25. rođendana upoznajte ikone produkt dizajna iz AXOR-ova inkubatora

Hansgroheov high-end brend AXOR pionir je u stvaranju avangardnog i tehnološki superiornog produkt dizajna. Već 25 godina, u suradnji sa svjetski poznatim arhitektima i dizajnerima stvara miješalice, tuševe i ostali pribor za luksuzne kupaonice i kuhinje koji su garancija savršenog dizajna, izvedbe i funkcionalnosti. Neki od njegovih avangardnih komada i kolekcija smatraju se ikonama industrijskog dizajna.

 

Izdvajamo osam veličanstvenih po mišljenju struke i kupaca:

 


1. AXOR Starck kolekcija uvela je novi način kontrole protoka vode s inovativnom ergonomskom ručkom u obliku upravljačke palice (joysticka).

AXOR_Starck Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a


2. AXOR Citterio kolekcija je remek djelo neoklasicizma iz 1930-ih. Miješalice ove kolekcije imaju precizno oblikovane kutove i rubove te karakterističnu ravnu površinu koja savršeno reflektira svjetlost.

AXOR_Citterio Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a


3. AXOR Massaud kolekcija postavlja nove standarde iskonskog doživljaja vode. Nastala je uz stručnu pomoć vrhunske tehnologije pa protok vode podsjeća na prirodni slap koji teče iz skulpture slavine oblikovane kao polica.

AXOR_Massaud Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a 


4. AXOR Starck Organic kolekciju odlikuje beskompromisnost u savršenstvu dizajna, izvedbe i funkcionalnosti koja se odražava u ekološkoj učinkovitosti. Zahvaljujući novom načinu prskanja dobili smo istovremeno inovativno rješenje za odgovorno korištenje vode uz raskošnu hidratacije kože.

AXOR_Starck_Organic Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a


5. AXOR Starck V miješalica, koja blista u kupaonici sa svojim pokretnim i odvojivim izljevom od izvornog kristala ili porculana. Izbor elegantnih staklenih modela uvedenih 2015. godine olakšava promjenu izljeva ako je potrebno.

AXOR_Starck_V Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a


6. AXOR Montreux kolekcija svojim šarmantnim detaljima podsjeća na starinski dizajn prvih industrijski proizvedenih kupaonskih i kuhinjskih slavina. Tu su cijevi i ventili kombinirani ne samo s klasičnim detaljima (poput profinjenih križnih ručki i keramičkh umetaka), već i sa suvremenim ručkama.

AXOR_Montreux Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a 


7. AXOR ShowerHeaven 1200 i AXOR 350 nadglavni tuševi pružaju iskustvo bez presedana: kapljice nježno omataju kožu stvarajući tako luksuzni doživljaj tuširanja.

AXOR_ShowerHeaven_1200 Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a


8. AXOR MyEdition miješalica - predstavljena ove godine na milanskom sajmu Salone del Mobile, baš u povodu AXOR-ovog 25. rođendana, nastala je u suradnji s Phoenix Designom. Ova kolekcija donosi novu dimenziju osobnosti, a u prodaji će se naći od listopada 2018. godine.

AXOR_MyEdition Ikone produkt dizajna iz kolekcije Axor-a

Publisher:
gradimozadar.hr