tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

11 godina s Vama!

Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

I ove godine najsretniji posjetitelj Ambiente osvaja kuhinju u vrijednosti 100.000 kuna!

Konceptualno redizajnirana Ambienta poslovni je događaj od iznimnog značaja za drvnu industriju i dizajn interijera. Održava se od 10. do 14. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a zahvaljujući iznimnoj potpori Grada Zagreba u svojstvu suorganizatora i povjerenju izlagača, Ambienta i ove godine ostvaruje kvalitativan rast, posebice u izlagačkom segmentu.

 

640x200 Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

 

U sedam paviljona Zagrebačkog velesajam Ambienta će biti predstavljena kroz sljedeće tematske cjeline:
• AmbiDOM - namještaj, kuhinje, kupaonice, parketi, vrata, prozori, kamini i dekoracije za dom
• AmbiPRO - materijali, oprema i strojevi
• DESIGN ZONA - noviteti u industriji namještaja te novi trendove uređenja interijera

  

NIK_8121 Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

 

Pored izlagačkog sadržaja tematsku sastavnicu čine svakodnevne inspirativne prezentacije, demonstracije proizvoda i usluga, savjetovanja i okrugli stolovi s iskusnim stručnjacima o trendovima na području drvne industrije i dizajna.

 

Design zona

 

20171013_172916 Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

 

Posebno naglašena i prostorno izdvojena DESIGN ZONE sadržajno težište stavlja na produkt dizajn – inovativnost, funkcionalnost, estetiku i tehnologiju. Izuzetni primjerci dizajnerskih proizvoda koji se mogu vidjeti posljednje dvije godine na Ambienti, a u skladu sa svjetskim trendovima, izvrsno su primljeni i kod izlagača i kod posjetitelja. Dodana vrijednost ove tematske cjeline je promocija mladih dizajnera na AMBIENTA BOX-u.
Realizacija na partnerskoj razini u izlagačkom, programskom i promotivnom segmentu obuhvaća intenzivnu suradnju s pokroviteljima sajma Ministarstvom poljoprivrede i Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te ostalim partnerima Hrvatskom gospodarskom komorom, Šumarskim fakultetom i Hrvatskim šumama.

 

Hrvatski prostor življenja

 

Europsko gospodarsko interesno udruženje (EGIU) - HRVATSKI PROSTOR ŽIVLJENJA prezentirat će na Ambienti svoj projekt na okruglom stolu koji je utemeljen kroz inicijativu Hrvatske udruge poslodavaca, a u svrhu stvaranja i jačanja dodane vrijednosti industriji namještaja u Hrvatskoj. Cilj udruženja je kreiranje novog zajedničkog brenda za nastup na međunarodnom tržištu u okviru specifičnog stila življenja u prostoru između kontinentalne i mediteranske kulture.

 

Priznanja i nagrade izlagačima

 

Tradicionalno za vrijeme Ambiente dodjeljuju se priznanja i nagrada izlagačima: nagrada novinara za najbolji proizvod na Design zone; DIZAJN PLUS - nagrada za dizajn te MOBIL OPTIMUM priznanja kvalitete najviše ocijenjenih proizvoda.

 

U pratećem dijelu Salona izdvajamo tematske izložbe: MIKS - međunarodna izložba keramike i stakla, Izložba studenata i nastavnika Šumarskog fakulteta, Izložba radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Izložba i humanitarna prodaja radova učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita te Izložba radova učenika drvodjeljskih škola „Mala besplatna knjižnica“.

 

Za najsretnijeg posjetitelja - kuhinja PRIMA vrijedna 100.000 kuna

 

Na ovogodišnjem Salonu Prima Grupa premijerno predstavlja kolekciju namještaja za 2019. godinu. Na gotovo 1000 m2 bit će izložene nove kolekcije kuhinja po mjeri, noviteti iz blagovaonskog programa i namještaja za dnevne sobe, novi modeli spavaćih i dječjih soba, predsoblja i kupaonskog namještaja te najnovija kolekcija madraca.

 

NIK_8169 Suvremeni dizajn na ovogodišnjoj Ambienti

 

Prima namještaj je i generalni sponzor glavne nagrade za posjetitelje: kuhinja Prima opremljena svim uređajima vrijedna 100.000,00 kn.
Cijena ulaznice za Ambientu iznosi 30,00 kuna. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20,00.

 

Više na: Ambienta

Publisher:
gradimozadar.hr