tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Bauma 2019. - najveći sajam na svijetu!

11 godina s Vama!

Bauma 2019. - najveći sajam na svijetu!

Foto: bauma
Bauma 2019. najveći je sajam na svijetu, a predstojeće izdanje sajma postaje još veće!

U proljeće 2019. od 8. do 14. travnja održava se novo izdanje sajma bauma. Riječ je o najvećem sajmu na svijetu, a koji se održava svake tri godine.


Najveći sajam na svijetu postaje još veći

 
• Ukupni izložbeni prostor proširen je za 9.000 kvadratnih metara
• Zahvaljujući novom rasporedu dvorana posjetitelji će se lakše snalaziti
• Velika potražnja iz cijelog svijeta

 

Sajamski prostor na istoku Münchena biti će proširen na 614,000 kvadratnih metara, broj paviljona povećat će se na 18., a organizator očekuje da će biti i više izlagača nego na baumi 2016.

 

bauma16_outdoor_exhibition_area Bauma 2019. - najveći sajam na svijetu!

 

„Dva nova paviljona i njihov raspored koji je još jasniji – nastavili smo optimizirati parametre za našu sljedeću baumu,” kaže Klaus Dittrich, predsjednik i izvršni direktor Messe München-a. Sljedeće izdanje vodećeg svjetskog sajma građevinske mehanizacije, strojeva za građevinske materijale, rudarskih strojeva, građevinskih vozila i građevinske opreme održat će se od 8. do 14. travnja 2019. U svijetu je trenutno potražnja za izložbenim prostorom izuzetno visoka.

 

Proširena na 18 paviljona, izložba će se prostirati na više od 200.000 kvadratnih metara zatvorenog prostora. Ukupna površina baume će obuhvatiti više od 614,000 kvadratnih metara. Za usporedbu: posljednje izdanje iz 2016. prostiralo se na 605.000 kvadratnih metara. „Dakle, ionako najveći sajam na svijetu proširuje svoj ukupan izložbeni prostor”, objašnjava Dittrich.

 

Nova karta rasporeda paviljona i sajamskog prostora olakšava orijentaciju na golemoj lokaciji sajma. Zahvaljujući jasnoj podjeli na pojedine izložbene sektore, posjetitelji se mogu bolje ciljano usmjeravati. Uz dva nova paviljona koja zajedno imaju 20.000 kvadratnih metara bauma će osigurati prostor za više izlagača nego 2016. kad je sudjelovalo 3.425 izlagača.

 

bauma19_site_structure Bauma 2019. - najveći sajam na svijetu!

 

Najvažnije promjene na prvi pogled su sljedeće: najveći sektor građevinske mehanizacije i priključaka proširio se sa četiri na pet paviljona, uz dodatni prostor na otvorenom, neposredno uz paviljone. Sektor komponenti sada ima pet umjesto četiri paviljona; oplate i radne skele sele u paviljon B3, dok su dizalice grupirane u paviljonu C4. Novo u paviljonu C6 je Sjeverni konferencijski centar u kojemu se nalaze dodatni konferencijski prostori.

 

Izložba “THINK BIG!” koja prikazuje mogućnosti zaposlenja za studente u djelatnostima građevinske mehanizacije i strojeva za građevinske materijale , koja je prije bila u paviljonu B0, seli se u Međunarodni kongresni centar München (ICM), dok će se dvorana B0 koristiti kao dodatni izložbeni prostor na baumi 2019. Ima još jedna promjena koja je predviđena za vrijeme trajanja sajma: zona ograničenog prometa u ulici Paul-Henri-Spaak bit će pretvorena u pješačku zonu „Bulevar bauma”, u kojoj posjetitelji i izlagači mogu uživati u međunarodnoj kulinarskoj ponudi.

 

Nova karta rasporeda dvorana i sajamskog prostora daje dobar pregled; baumin film ilustrira jasnu podjelu izložbenih sektora.
Više informacija o sajmu na www.bauma.de.

 

O baumi


bauma je vodeća svjetska priredba u sektoru građevinske mehanizacije, strojeva za građevinske materijale, rudarskih strojeva, građevinskih vozila i građevinske opreme. S ukupnom površinom izložbenog prostora od 605.000 četvornih metara, bauma je najveći sajam u svijetu. U 2016. bauma je opet potukla sve prethodne rekorde, privukavši ukupno 3,425 izlagača iz 57 zemalja, te 583,736 posjetitelja iz oko 200 zemalja. bauma se odvija svake tri godine u Münchenu; termin sljedećeg izdanja je od 8. do 14. travnja 2019.

 

baumina MREŽA: Šest sajmova građevinske mehanizacije


Osim vodećega svjetskoga sajma bauma, Messe München ima golemo iskustvo u organizaciji dodatnih međunarodnih sajmova građevinske mehanizacije. Na primjer, Messe München organizira sajam bauma Kina u Šangaju i bauma CONEXPO INDIJA u Gurgaonu/Delhiju u suradnji s Udrugom proizvođača opreme (AEM) kao i sajam bauma CONEXPO Afrika u Johannesburgu. U prosincu 2015. Messe München je proširio svoj portfelj kupnjom CTT-a koji se sada zove bauma CTT RUSIJA. Nadalje, u ožujku 2017. ovaj organizator strukovnih sajmova ponovno je povećao bauminu mrežu u obliku licencnog ugovora sa SOBRATERMOM (Brazilska udruga za građevinsku i rudarsku tehnologiju.

 

bauma19_Logo Bauma 2019. - najveći sajam na svijetu!

 

Publisher:
gradimozadar.hr