tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novo izdanje gzd magazina jesen/zima 2018!

11 godina s Vama!

Novo izdanje gzd magazina jesen/zima 2018!

Foto: GZD
U subotu 27.10.2018. na Narodnom trgu u Zadru od 10 h do 12.30 h građani mogu besplatno preuzeti 14. broj gzd magazina, a glavna tema su investicije u turizmu!

Kako se gradio luksuzni hotel Park u Rovinju? Što je sve bilo potrebno da bi povijesnu građevinu preobrazili u hotel? Kako je stajska zgrada postala vila s bazenom? Kako je tekao proces projektiranja i izgradnje javnog kupališta na Hvaru? Samo su neke od tema 14. izdanja gzd magazina.

 


Donosimo također i osvrt stručnjaka za beton na sigurnost Hrvatskih mostova, kao i razgovor s dizajnericom Grupa proizvoda, ali i preobrazbu privatne gimnazije u Zadru koja je za svega 120 dana postala hostelom.

 


Kako bi na jednom mjestu pronašli inspiracju te mnogo korisnih informacija, koje Vam mogu poslužiti prilikom budućih ili trenutnih projekata, svakako iskoristite priliku i preuzmite svoj besplatan primjerak gzd magazina na Trgu u subotu ili na kiosku kod zgrade Suda (Borelli 4)!

 


Sljedeći će tjedan magazin također stići i na adrese više od 2100 čitatelja diljem Hrvatske. Ako želite besplatno primati magazin na vlastitu adresu možete se prijaviti putem linka: Prijava za besplatan magazin i već sljedeće izdanje stići će i na Vašu adresu.

Publisher:
gradimozadar.hr