tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

11 godina s Vama!

FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

Foto: FAF
Karijera, održivost, digitalizacija, budućnost renderiranja i brojne nove mogućnosti za trgovačka poduzeća – teme su novog FAF sajma BOJA, POMAGALA & FASADA, koji će se održavati od 20. do 23. ožujka 2019. u Kölnu pod motom „Nova generacija”.

Europski sajam za dizajn fasada i arhitekturu interijera nudi rješenja i pristup koji će pomoći soboslikarima i dekoraterima, fasaderima i graditeljima suhe gradnje, dizajnerima interijera i podopolagačima da se pripreme za budućnost.

 

Cologne FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

"Industrija je suočena s velikim izazovima”. Voditelj projekta Robert Schuster kaže: "Sajam FAF-a čini veliki značaj za budućnost”.

 

FAF FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

Osim pružanja sveobuhvatnog pregleda izložbenih dvorana, sajam se također odnosi na poticanje znanja i pružanje konkretnih rješenja za profesionalne aktivnosti posjetitelja.

 

FAF1 FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

Soboslikari i dekorateri, fasaderi i graditelji suhe gradnje, dizajneri interijera i podopolagači će moći saznati što je novo i zanimljivo u inovaciji proizvoda i procesa.

 

FAF3 FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

Sajam se održava na ukupno 350 štandova, gdje izlažu izlagači iz 24 zemalje, u dvoranama 6, 7 i 8. Organizirat će se i besplatne ture dostupne posjetiteljima sajma, pružajući im početni pregled.

 

FAF_messe1 FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

Biti će organizirane i praktične demonstracije i prezentacije o aktualnim temama, poput digitalizacije na Forumu FAF-a, te će sajam predstavljati jedinstveno mjesto susreta industrije.

 

FAF_messe_3 FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

 

Faf_messe FAF 2019. - zavodljiva budućnost boja

Publisher:
gradimozadar.hr