tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 NINA DRAŽIN LOVREC NOVA JE PREDSJEDNICA HKIG

11 godina s Vama!

NINA DRAŽIN LOVREC NOVA JE PREDSJEDNICA HKIG

Nina Dražin Lovrec novoizabrana je predsjednica hrvatske komore inženjera građevinarstva te ujedno prva žena na čelnoj funkciji

Nina Dražin Lovrec, dipl.ing.građ., izabrana je za novu predsjednicu Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG) na konstituirajućoj Skupštini Komore u Opatiji u subotu, 10. studenog 2018.

 

Fokus četverogodišnjeg mandata Dražin Lovrec na čelu Komore (2018. do 2022.) bit će na osnaživanju pozicije graditeljske struke u Hrvatskoj i jačem zastupanju interesa više od 7.000 članova Komore. „Svim članovima ćemo osigurati konzultantsku podršku i proširiti opseg usluga koje Komora pruža članovima.“ ističe nova predsjednica Komore inženjera građevinarstva.

 

Nova predsjednica prva je žena na čelu Komore, a iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u struci. Svoju karijeru započela je u projektnom birou Međimurje inženjering u Čakovcu na poziciji projektantice konstrukcija, zadnjih deset godina radi u Institutu IGH kao ključni ekspert u Zavodu za stručni nadzor i vođenje projekata.

 

Dražin Lovrec, kao dio inženjerskog tima, dobila je dvije nagrade HKIG-a Kolos za izuzetna dostignuća u graditeljstvu, za projekte putničkog terminala Zračne luke Zagreb (2014.) i Arena centra u Zagrebu (2011.).

 

Nova predsjednica Komore dugo je godina aktivna u samoj Komori, te je predsjednica Područnog odbora Varaždin i dopredsjednica Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja. Diplomirala je na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te bila dobitnica rektorove i dekanove nagrade.

Nina_Drain_Lovrec1 NINA DRAŽIN LOVREC NOVA JE PREDSJEDNICA HKIG

Publisher:
gradimozadar.hr