gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 
Skrivene mlaznice glavna su odlika novih Axor tuševa

Foto: Axor
AXOR tuševi 2019: Puristički dizajn i inovativna tehnologija za više uživanja i manje čišćenja

Već od siječnja 2019. godine kupcima će biti dostupni novi modeli AXOR nadglavnih tuševa (www.axor-design.com) nastalih u suradnji s dizajnerskim studijom Phoenix Design iz Stuttgarta. Sa šest okruglih i šest četvrtastih modela AXOR će ostati dosljedan svom purističkom jeziku dizajna u kombinaciji s vrhunskom tehnologijom i inovativnim mlaznicama protoka vode i održavanja tuša naročito u segmentu borbe protiv kamenca.

 

38__aad00719_tif Skrivene mlaznice glavna su odlika novih Axor tuševa

 

Novi modeli donose dvije revolucionarne vrste mlaza: osjetljivi PowderRain (pro-tok: 16-20 l / min), široki mlaz koji u potpunosti začahuri tijelo, te novi (jači) Intense PowderRain (brzina protoka: 15-18 l / min), intenzivnija je i koncentriranija inačica popularnog tipa raspršivanja.

 

38__aad00714_tif Skrivene mlaznice glavna su odlika novih Axor tuševa

 

Inovativno tehničko rješenje su i skrivene mlaznice koje su vidljive samo dok je tuš u uporabi. Kad se voda isključi, one se povuku u ploču za prskanje, što olakšava čišćenje. Također, ploča za prskanje može se odvojiti i ponovno postaviti pomoću bajonetnog nosača tako da se, primjerice, može uranjati u otopinu za uklanjanje kamenca. Integrirana ServiceCard je također inovativna: filter za tuširanje može se ukloniti i očistiti jednostavnim pritiskom na tipku.

 

38__aad00713_tif Skrivene mlaznice glavna su odlika novih Axor tuševa

 

AXOR FinishPlus - 15 završnih obrada dodatno će pojačati estetski dojam novih modela.

 

38__aad00710_tif Skrivene mlaznice glavna su odlika novih Axor tuševa

 

“Svakim svojim novim proizvodom AXOR traži nova rješenja koja bi mogla oplemeniti trenutak opuštanja u kupaonici, pa uz novi inovativni PowderRain sprej uvodimo i nova inovativna tehnička rješenja poput sakrivenih mlaznica te dodatnim poboljšanjima u segmentu održavanja tuša. Vrhunski dizajn potvrđuje se i ovom novom linijom tuševa te nam daje priliku da pronađemo AXOR tuševe u vrhunskim stambenih objektima, hotelima, vilama u prelijepoj zemlji kao što je Hrvatska” – objašnjava Jessica Trejo, nova direktorica za Hrvatsku i Sloveniju, Hansgrohe d.o.o. Zagreb.

Publisher:
gradimozadar.hr