tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Dobrim prijedlogom daruj klimu vrijednoj udruzi

11 godina s Vama!

Dobrim prijedlogom daruj klimu vrijednoj udruzi

Foto: Daikin
Dobrim prijedlogom utopli vrijednu udrugu, ustanovu ili organizaciju!

Daikin je ovih blagdana odlučio darovati vrijednu udrugu, ustanovu ili organizaciju novim klima uređajem Daikin Perfera. 

 

Kako idejom darovati Daikin Perferu?

 

Sudjelovati možete na način da u komentaru nagradne objave na Facebook stranici Daikin Hrvatska navedete prijedlog neprofitne udruge humanitarnog karaktera, ustanove ili organizacije koje brinu za boljitak svoje zajednice.

Osim prijedloga kome donirati klimu, potrebno je obrazložiti svoj odgovor, odnosno napisati zašto bi baš toj udruzi, ustanovi ili organizaciji trebalo donirati ovaj vrijedan klima-uređaj.

Od 3 finalista, a to su oni koji prikupe najveći broj Like reakcija, Daikin će odabrati jednog dobitnika i kontaktirati ga putem Facebook stranice Daikin Hrvatska.

Pruži potporu i veselje vrijednim ljudima i kreni s prijedlozima.

Broj prijedloga i obrazloženja je neograničen.

 

Perfera je više nego sposobna pomoći

 


Moderan dizajn uz vrhunsku tehnologiju može učiniti čuda za osjećaj komfora tijekom cijele godine i tiho iz prikrajka brinuti o onima koji nesebično daju ili trebaju potporu. Ni ljeto ni zima je neće spriječiti da pruži komfor i savršeno čist zrak. Ona sama brine o okolišu s novom naprednom tehnologijom koja smanjuje štetne utjecaje na ozon, štediljiva je u potrošnji energije i resursa.

Kreni i budi dobar vjetar u leđa onima koji to trebaju.

 

Daikin_perfera Dobrim prijedlogom daruj klimu vrijednoj udruzi

Publisher:
gradimozadar.hr