tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

11 godina s Vama!

Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

Završen nagradni natječaj „Pokažite snagu uz Hoval“ i dodijeljene vrijedne nagrade za najkreativnije sudionike.

Tvrtka Hoval već više od 70 godina djeluje na svjetskom tržištu. Zahvaljujući poznatoj švicarskoj kvaliteti i pouzdanosti prepoznata je kao jedan od tehnoloških lidera u proizvodnji HVAC rješenja, odnosno, sustava za grijanje, ventilaciju i hlađenje. Završetak 2018. godine, koja je ujedno bila i jubilarna godina za Hoval u Hrvatskoj, te početak nove godine posebno je obilježen uz kreativni nagradni natječaj „Pokažite snagu uz Hoval“.

Gdje se krije Hoval snaga odnosno, kako je sudionici natječaja doživljavaju? Upravo je to bio glavni zadatak nagradnog natječaja, a na raspolaganju su bile različite kreativne mogućnosti izražavanja, od fotografije, videa, crteža, izračuna ili nekog drugog formata koji bi zadovoljio uvjete natječaja. Rezultati su i više nego oduševili te je bilo doista teško odabrati i izdvojiti one najbolje.

 

Nagradni_natjeaj_-_Pokaite_snagu_uz_Hoval Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

 

Kada netko spomene „Hoval = Power in Red“ prve asocijacije se najčešće vežu uz Hovalove glavne proizvode i referentne objekte. Među prijavama kao vodeći su se istaknuli UltraGas®, najučinkovitiji kondenzacijski kotao na tržištu, ultra tanki i visokoučinkoviti UltraSol solarni kolektori, Hovalov najstariji proizvod, Modul-plus spremnik potrošne tople vode te TopTronic® E, jedinstvena regulacija za tehnologiju grijanja.

Andrea Fulanović iz Zagreba
izdvojila je UltraSol kolektore koji se jednostavno mogu postaviti na krovu objekta te osigurati grijanje i pripremu potrošne tople vode za vrtić: „Solarno grijanje dječji vrtić Siget. Uživaju djeca u toploj vodi zahvaljujući Hovalu :-)“

  

Hoval-solarni-kolektori-za-vrti Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

  

S druge strane, Stjepan Marković iz Splita oduševljen je upravo s Hovalovim najstarijim proizvodom, Modul-plus spremnikom PTV-a, koji je idealno rješenje za hotelske objekte: „Ova funkcionalna shema pripreme PTV-a, koja je izvedena za kompleks hotela Orebić je neprikosnoveno rješenje, sigurno i pouzdano u praksi. Hoval sa svojim proizvodom Modul-plus je čista klasika, međutim klasika koja nikada ne zastarijeva!"

  

Funkcionalna_shema_grijanja_Hoval_Modul-plus Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

  

Osim tehnologije grijanja, pojedini sudionici našli su inspiraciju uz rješenja iz područja ventilacije. Kako u praksi izgleda Hoval decentralizirana ventilacija? Upravo je Mladen Žužić iz Zagreba pokazao to na primjeru velike hale, gdje postoji nekoliko autonomnih uređaja unutar hale i na krovu. Također, nepotreban je sustav zračnih kanala. Zahvaljujući tome štedi se dodatan (vrijedan) prostor i olakšano je održavanje te servisiranje jedinica, bez ometanja proizvodnih procesa.

  

Hoval-decentralizirana-ventilacija Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

  

Drugi sudionici odlučili su snagu pokazati koristeći upravo besplatne HVAC kalkulatore, kao što je primjerice solarni kalkulator, gdje u svega par koraka na dohvat ruke imate sve potrebne podatke za Vaš projekt. Bernard Svalina iz Splita pokazao je izračun solarnog sustava za podmirenje potreba za PTV-om, u kombinaciji s kotlom na pelete Biolyt 50, za potrebe dječjeg vrtića u Podbablju.

  

Hoval-solarni-kalkulator Koja je tajna uspjeha tvrtke Hoval?

  

Međutim, jedna je prijava posebno dirnula Hovalov tim baš zato što se odmaknula od samih proizvoda i rješenja te odaslala poruku sa srcem i dušom. Podsjetivši kako se prava snaga i najveća vrijednost tvrtke krije upravo u ljudima, odnosno, u kolektivu koji stoji iza proizvoda i tvrtke te koji komunicira njezine vrijednosti kroz pruženu uslugu i društvenu odgovornost. "Dragi Hoval tim! Još uvijek nismo u mogućnosti kupovati Vaše proizvode, ali smo sigurni da su vrhunski. Zašto tako mislimo? Iz jednostavnog razloga što ste vrhunska ekipa. Za dobar kolektiv potrebni su kvalitetni i dobri ljudi. Vi to jeste, susretljivi, topli, prepoznate maloga čovjeka te mu dajete šansu. I upravo tu vidimo Hoval snagu!“

  

Tko je osvojio glavnu nagradu te tko su ostali dobitnici nagradnog natječaja „Pokažite snagu uz Hoval?

Publisher:
gradimozadar.hr