tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

11 godina s Vama!

2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

Foto: Rowenta
Za besprijekorne perive podove i veliku uštedu vremena, Clean & Steam omogućava vrhunske rezultate čišćenja u samo jednom prolazu

Ovaj inovativni uređaj usisava i čistiti parom sve perive podove u jednom prolazu, uklanjajući do 99% bakterija te tako stvara zdrav i besprijekorno čisti životni prostor. Jedinstveni nastavak za usisavanje Dual Clean & Steam osmišljen je tako da prati prirodno gibanje kod usisavanja naprijed nazad,  bez naprezanja, te u najkraćem vremenu može očistiti pod. Napredna Cyclonic Technology osigurava visoku razinu odvajanja zraka od prašine, te zahvaljujući tome postiže izuzetne rezultate čišćenja. Osim toga omogućeno je prilagođavanje protoka pare. Čistač je dizajniran tako da se prilagođava bilo kojoj vrsti perivog poda.  

 

Large-Rowenta_RY7597WH_lifestyle02 2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

 

Prosječno tjedno podove čistimo  34 minute, a još 31 minute potrošimo na njihovo pranje. S Clean & Steam nema više gubljenja vremena za usisavanje, a potom i za pranje. On samo u jednom potezu ostavlja vaše perive podove potpuno čiste.  Može se upotrijebiti za tvrde podove, a i za tepihe i prostirke, uz za tu posebnu namjeru  dizajniranim nastavkom Ultra Glider. Njime se mogu usisati i osvježiti tepisi samo jednim jednostavnim potezom.

 

Large-RY-BAGLESS_STICK_VACUUM_CLEANER-CLEAN-AND-STEAM-RY7597_petit 2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

Large-RY7597_03 2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

Large-RY7597_04 2 u 1: operite i usišite perive podove u jednom potezu!

Publisher:
gradimozadar.hr