tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Inovativni Geberit modul otklanja neugodne mirise

11 godina s Vama!

Inovativni Geberit modul otklanja neugodne mirise

Novi Geberit DuoFresh modul za uklanjanje neugodnih mirisa iz WC školjke

Novi Geberit DuoFresh modul može se ugraditi u sve ugradbene vodokotliće linije Sigma. Osim sustava za filtriranje zraka, DuoFresh modul ima i orijentacijsko svjetlo i okvir za stikove za dezinfekciju. Pod određenim uvjetima postojeći sanitarni sustavi mogu se naknadno opremiti DuoFresh modulom.

 

Geberit DuoFresh modul – novo rješenje omogućuje naknadnu ugradnju modula za uklanjanje neugodnih mirisa iz WC školjke.

 

Najlakše je već prilikom izgradnje ili renoviranja kupaonice razmišljati o postavljanju Geberit DuoFresh modula, jer krajnji korisnici cijene svjež zrak bez neugodnih mirisa u novoj, modernoj kupaonici.      

 

2019_Bathroom_06_G1_Geberit_DuoFresh_module_bigview Inovativni Geberit modul otklanja neugodne mirise

 

 

Svojstva i funkcije

 

Imajući to na umu, Geberit je razvio novi modul za uklanjanje neugodnih mirisa koji je pogodan za nove zgrade i projekte renovacije, a može se i naknadno ugraditi. Ugradbeni vodokotlići linije Geberit Sigma - Geberit Sigma ugradbeni vodokotlići 12 cm (proizvedeni od 2008.) i Geberit Sigma ugradbeni vodokotlići 8 cm (proizvedeni od 2016.) - su tehnički preduvjet za naknadnu ugradnju.

 

Geberit DuoFresh modul uklanja neugodne mirise izravno iz WC školjke. Modul za izdvajanje neugodnih mirisa izvlači taj zrak kroz cijev za ispiranje i ventil za ispiranje i pročišćava ga pomoću keramičkog saćastog filtera i zatim vraća čisti zrak u prostor. Nadalje, LED orijentacijsko svjetlo iza tipke za aktiviranje ispiranja osigurava diskretnu rasvjetu pri noćnom odlasku u kupaonicu. Senzor kretanja kontrolira svjetlo i automatski uključuje i isključuje odsisavanje i usmjeravanje zraka. Postavke senzora kretanja mogu se personalizirati putem posebne aplikacije za pametne telefone. Budući da DuoFresh stik vodi za ispiranje u vodokotliću daje ugodan svjež miris, time osigurava još više svježine u kupaonicu.

 

2019_Bathroom_Geberit_DuoFresh_module Inovativni Geberit modul otklanja neugodne mirise

 

Instalacija i potrošni materijal

 

Instalacija je jednostavna i dobro osmišljena. Jedini uvjet je priključak na sustav napajanja 230V. S izuzetkom transformatora (koji se prodaje s posebnim brojem artikla), svi dijelovi se instaliraju kroz servisni otvor vodokotlića. U skladu s propisima, transformator se ugrađuje na drugom mjestu. Gotovo sve tipke za aktiviranje ispiranja iz linije Sigma mogu se kombinirati s Geberit DuoFresh modulom. Tipke iz serija koje se više ne proizvode moraju se zamijeniti u slučaju naknadne ugradnje modula.

 

Zahvaljujući posebnom mehanizmu, tipka za aktiviranje ispiranja može se rukom pomaknuti u stranu, čime se omogućuje jednostavan pristup za zamjenu potrošnog materijala. Okvir za DuoFresh stik također se nalazi iza tipke za aktiviranje. Keramički filtar u obliku saća također je na lako dostupom mjestu i krajnji korisnik ga može sam zamijeniti. Keramičke saćaste filtere i DuoFresh stikove možete naručiti kod trgovaca ili svog vodoinstalatera.

Geberit DuoFresh modul će biti dostupan na hrvatskom tržištu od 1.7.2019

Publisher:
gradimozadar.hr