tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Opremite kupaonicu slavinama u boji

11 godina s Vama!

Opremite kupaonicu slavinama u boji

Potrošači postaju kreatori: The GROHE Colors kolekcija nudi maksimalnu raznolikost za prilagođen dizajn kupaonica

Percepcija kupaonice dramatično se promijenila posljednjih godina. Kupaonica, mjesto koje je nekada percipirano kao funkcionalan prostor s naglaskom na osobnu higijenu, postaje danas bitan prostor za opuštanje i oaza mira. Osim toga, granice između pojedinih stambenih prostora sve se više brišu: kupaonica se otvara i postaje životni prostor, pretvarajući proizvode za kupaonice u namještaj. To je popraćeno povećom željom kupaca da dizajniraju kupaonicu prema vlastitom ukusu i da odražavaju koncept dizajna cjelokupnog životnog prostora. Uz savršeno jedinstvo skladno usklađenih elemenata, dizajn kupaonice postaje bitan dio cjelokupnog stila. Boje naglašavaju prostor i utječu na doživljaj koji on pruža.  S kolekcijom Colors, GROHE nudi maksimalnu slobodu izbora: od slavina do tuševa, tipkala i kupaonske galanterije. U sveobuhvatnoj ponudi GROHE nudi asortiman proizvoda u deset različitih boja i mogućnosti završne obrade za usklađen koncept kupaonice bez ograničenja.

 

Bezvremenska ljepota, inspirirana međunarodnim trendovima dizajna

 

grohe_essence_brushed_hard_graphite_milieu Opremite kupaonicu slavinama u boji

 

Prilikom odabira boja GROHE dizajneri inspirirali su se globalnim dizajnerskim trendovima koji su već duže vrijeme prisutni na tržištu. Michael Seum, potpredsjednik Design GROHE AG: "Tijekom naših sajamskih nastupa i prezentacija, primijetili smo da završna obrada namještaja u toplim nijansama i tamnoj crnoj boji iz godine u godinu postaje sve popularnija. Na temelju toga osmislili smo koncept boja koji je u interijerima prihvaćen kao dugogodišnji trend. Ako uložite u boju u kupaonici, to se ne može lako i brzo promijeniti kao boja zida. GROHE kolekcija boja nudi našim klijentima bogat alatni okvir i što je najvažnije slobodu stvaranja željene vizije. Istovremeno postavljamo visoke standarde kvalitete kako bismo osigurali trajne boje i završne obrade. ”

 

Briljantne završne obrade i otpornost na ogrebotine zahvaljujući inovativnim proizvodnim procesima

 

grohe_essence_brushed_warm_sunset Opremite kupaonicu slavinama u bojigrohe_essence_polished_cool_sunrise Opremite kupaonicu slavinama u boji

 

Estetika i funkcija čine savršeno jedinstvo u kolekciji GROHE Colors. Osim klasičnog kroma, postoji još devet opcija boja: SuperSteel, Cool Sunrise, WarmSunset, Nickel ili Hard Graphite, u poliranim ili brušenim verzijama. Elementi imaju izvanrednu kvalitetu zahvaljujući inovativnom postupku proizvodnje PVD (Physical Vapor Deposition). Tehnologija potječe iz zrakoplovne industrije i postavila je nove standarde kvalitete završnih obrada. Tijekom prvog koraka, prije same obrade, plastične komponente se pažljivo očiste i toplinski se obrađuju u pećnici gdje se zatim podvrgavaju procesu otplinjavanja. Tijekom drugog koraka nanosi se PVD obloga. Ovaj proces se odvija u uvjetima visokog vakuuma i sastoji se od tri koraka: prvo se podloga čisti, zatim se nanosi osnovni sloj, a onda se premazuje bojom. Proces osigurava širi raspon boja, dok u isto vrijeme omogućava da su završne obrade tri puta tvrđe i deset puta otpornije na ogrebotine od pocinčanih površina.

 

GROHE Boje: Fleksibilan izbor boja za GROHE-ove linije proizvoda

 

grohe_essence_kollektion_1 Opremite kupaonicu slavinama u boji

 

U rasponu od 10 boja i mogućnosti završne obrade, GROHE dizajnerske linije, tuševi, kupaonska galanterija i tipkala mogu se integrirati u skladan koncept kupaonice - od klasičnog dizajna GROHE Atrio, senzualnog minimalizma GROHE Lineare, intuitivno smanjenog savršenstva GROHE Essence, GROHE Allure Brilliant ili GROHE Eurocube, pa do najnovije kolekcije GROHE Plus, koja ima smion, geometrijski dizajn u obliku slova D. Da biste zaokružili skladnu igru ​​boja, popularne GROHE ugradbene jednoručne miješalice (koje će se uvesti tijekom 2019. godine), tuševi GROHE SmartControl (počevši od lipnja 2019.) kao i inovativna tuš ručica Rainshower SmartActive i višenamjenski tuš za glavu Rainshower SmartActive (oba s početkom u listopadu 2019.) bit će dostupni u različitim bojama.

 

Atrio Privatna kolekcija: maksimalna prilagodba u luksuznoj kupaonici budućnosti

 

grohe_essence_polished_hard_graphite_milieu Opremite kupaonicu slavinama u boji

 

S vrhunskim konceptom Atrio Private Collection, GROHE ide korak dalje u raznolikosti dizajna i personalizaciji proizvoda u kupaonici, nudeći arhitektima, dizajnerima i kupcima mogućnost stvaranja vlastitih individualnih slavina. U ovoj kolekciji kupci mogu birati između deset boja i mogućnosti završne obrade i tipova ručki, a koje pritom mogu biti opremljene različitim dodacima kao što su crno-bijeli mramor ili crno-bijelo staklo.

 

Ne postoje granice kreativnosti - za doista jedinstven doživljaj kupaonice!

Publisher:
gradimozadar.hr