tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

11 godina s Vama!

Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

Foto: GEBERIT
Geberit predstavlja novu kupaonsku liniju Geberit Smyle

Svojim modernim dizajnom, Geberit Smyle kupaonska linija stvara opuštajuću i pozitivnu atmosferu u kupaonici te donosi harmoniju i lakoću. Kako bi se osigurala fleksibilnost, u Smyle kupaonskoj liniji je korišten modularni koncept slaganja elemenata s mnogobrojnim mogućnostima kombiniranja.

 

Bathroom_01_Smyle.tif_bigview_06700154 Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

Za dugoročan osmijeh – Kao što je standardno u Geberitu, koriste se visokokvalitetni materijali, površinske zaštite i modularni elementi.

 


Geberit je prilagodio elemente kupaonskog namještaja formi kupaonske keramike. U tu svrhu, koncept namještaja nudi značajku tankih linija umivaonika. Kao standard u Geberitu, koriste se visokokvalitetni materijali, površinske zaštite i modularni elementi, u svrhu postizanja visoke razine fleksibilnosti. Baze umivaonika, niski i visoki elementi, elementi polica i zidne police sa držačima za ručnike, mogu se kombinirati i slagati kako bi se kreirale različite kombinacije namještaja koje optimalno koriste prostor u kupaonici i udovoljavaju različitim željama.

 

Bathroom_06_D_Geberit_Smyle_-_1_1_takeover_CH-de_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

“Nježno zaobljeni rubovi na ručkama predstavljaju besprijekoran detalj prijelaza od umivaonika do elementa.”, kaže Sunčica Šolić iz Geberit Hrvatska. “Ručke kreiraju cjelinu s tankim rubovima umivaonika. Kreativna sloboda nam je izuzetno važna, a postižemo je modularnim elementima koji omogućavaju individualna rješenja prema potrebama svakog pojedinog kupca.”

 

Individualnost

 

Bathroom_06_C_02_open_cabinet_Geberit_Smyle_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

Elementi mogu biti usklađeni prema individualnim zahtjevima kupaca. Na primjer, visoki elementi se mogu kombinirati na različite načine i nude veliku kreativnu slobodu zahvaljujući mogućnosti otvorenog i zatvorenog prostora za odlaganje. Srednje visoki i niski elementi nude različite kombinacije. Niski elementi također impresioniraju zahvaljujući staklenim policama i ogledalu na frontama.

 

Nova WC školjka

 

Bathroom_15_Smyle.tif_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

Kada je riječ o modernom dizajnu kupaonice, konzolna WC školjka je u središtu pozornosti. Zahvaljujući formi, savršeno se kombinira s četvrtastim umivaonicima, a potpuno zatvoren vanjski oblik olakšava čišćenje. Geberit nudi WC sjedala tankog dizajna u različitim oblicima. Kako bi se osigurala iznimna kvaliteta, WC sjedala se mogu lako ukloniti prilikom čišćenja pomoću QuickRelease sustava.

 

Geberit Smyle kupaonska linija bit će dostupna od 1.srpnja 2019. godine.

 

Bathroom_02_Smyle.tif_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

Bathroom_07_G2_Geberit_Smyle_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 

Bathroom_10_Smyle.tif_bigview_06700167 Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

 Bathroom_11_Smyle.tif_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

Bathroom_18_Acanto_Duofresh_orientation_light_bigview Geberit smyle donosi osmijeh u kupaonicu

Publisher:
gradimozadar.hr