tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Green talks Zadar!

11 godina s Vama!

Green talks Zadar!

U suradnji s gradom Zadrom i Društvom arhitekata Zadra, pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS: "nZEB & održiva gradnja", u Zadru, 6.6.2019

U suradnji s gradom Zadrom i Društvom arhitekata Zadra, pozivamo Vas da se pridružite programu GREEN TALKS: "Održiva gradnja & nZEB", koji se održava 6. lipnja 2019. u ZADRU, od 11.00 do 15.00 sati, na lokaciji Gradska knjižnica Zadar, Stjepana Radića 11b, 23000 Zadar.

 

NA GREEN TALKS saznajte:

1.            Što je nZEB, kada počinje obveza primjene nZEB standarda, kako projektirati i izvoditi nZEB projekte?

2.            Energetske obnove zgrada, financiranje i provedba?

3.            Koji su primjeri rješenja i tehnologija za primjenu u nZEB i energetskim  obnovama?

 

GREEN TALKS je BESPLATAN za sve sudionike uz ispunjenu PRIJAVNICU.

Sudjelovanje se u Programu stručnog usavršavanja HKA-a vrednuje s jednim (1) satom 


 

Hrvatski savjet za zelenu gradnju u suradnji sa svojim članovima i partnerima već 10 godina aktivno promiče održivu gradnju u Hrvatskoj. Konačno, jedan dio onoga što promičemo zakonski je reguliran kroz nZEB – Zgrade gotovo nulte potrošnje energije. 

Programi energetske obnove zgrada (komercijalnih, javnih te višestambenih) i obiteljskih kuća u posljednje 3 godine nose više od 60% ukupno ostvarenih ušteda energije kojima Republika Hrvatska ostvaruje ciljeve energetske učinkovitosti za 2020. godinu.  

Teme koje će biti obuhvaćene, osim pojašnjenja pojma i kriterija nZEB-a, su: mogućnosti financiranja energetske obnove iz EU fondova, odrađeni i planirani projekti energetske obnove, mogućnosti poboljšanja i barijere s kojima se susrećemo. 

 

GREEN TALKS je  NAMIJENJEN većinom za ARHITEKTE, PROJEKTANTE i INŽENJERE GRAĐEVINARSTVA, STROJARSTVA I ELEKTROTEHNIKE, STRUČNJACIMA IZ PODRUČJA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI te ostalu zainteresiranu javnost i građanstvo.

 

GREEN TALKS podržavaju:  Zadarska županija, Grad Zadar, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar, Društvo arhitekata Zadar, Društvo inženjera i tehničara arhitekata, građevinara i geodeta Zadar, Zavod za prostorno uređenje Zadarske županije te Hrvatska komora arhitekata.

 

PROGRAM PREDAVANJA

Publisher:
gradimozadar.hr