tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Investitorica Jiang Yu na Zagreb Infrastructure Summitu

11 godina s Vama!

Investitorica Jiang Yu na Zagreb Infrastructure Summitu

Osnivačica kompanije Z-Run WellTon Industry Jiang Yu sudjelovat će na Zagreb Infrastructure Summitu 21. svibnja u Zagrebu

U govoru sudionicima konferencije Yu će se fokusirati na argumente zašto joj je Hrvatska zanimljiva investicijska destinacija te kako Hrvatsku vide kineski investitori.

 

- Zahvaljujem partnerima iz Kineske jugoistočno europske poslovne asocijacije (CSEBA) koji su posredovali kod našeg dolaska u Republiku Hrvatsku. Ova konferencija iznimno je kvalitetna prigoda da razgovaramo i o tome koji su interesi kineskih investitora u vašoj zemlji. Vjerujem da smo tek na početku našeg poslovanja u Hrvatskoj i da ćemo uskoro moći objaviti brojne pozitivne vijesti. Vrata za kineske investicije u Republici Hrvatskoj širom su se otvorila, rekla je Jiang Yu.

 

Ova investitorica, koja je u Hrvatsku stigla posredstvom CSEBA-e, već je potpisala Sporazum o izgradnji nogometnog stadiona u Velikoj Gorici te memorandum o nizu investicijskih projekata u Krapinskim Toplicama, a nedavno je i predala ponudu za kupovinu Hotela Zagorje u Kumrovcu. Osim toga, zainteresirana je i za projekte morskih, riječnih i zračnih luka, slobodnih zona, sportske infrastrukture te zdravstvenog turizma u Republici Hrvatskoj.

 

Nekoliko desetina kineskih investitora koje je angažirala gospođa Yu, također su izrazili interes za investiranje u Hrvatskoj. Očekuje se da će i oni uskoro posjetiti Hrvatsku kako bi konkretizirali svoj investicijski interes.

Publisher:
gradimozadar.hr