tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

11 godina s Vama!

TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

Foto: Tepih centar
.

Među ključnim detaljima svakog doma na vrhu liste su zavjese. Kao važan dio svakog interijera koje stilski nadopunjuju, osim estetske, imaju i funkcionalnu ulogu.  Nisu samo ukras prozora već štite od sunčeve svjetlosti i propuha, omogućuju zvučnu izolaciju i privatnost od pogleda znatiželjnih prolaznika. Planirate li osvježiti svoj prostor inspiraciju potražite u nekoliko trendi ideja koje donose prodajni savjetnici Tepih centra.

 

Zavjese_Tepih_centar_10 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Novi trendovi u svijetu zavjesa, kao i općenito u svijetu interijera, diktiraju  udoban i pomalo umjetnički te otkačeni stil. Poseban akcent je na raznim bojama i zanimljivim uzorcima.

 

Zavjese_Tepih_centar_2 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Kada je u pitanju uređenje prostora, u 2019. godini izrazito su popularne jarke boje. Žuta, plava, narančasta ili zelena zavisno o boji namještaja, poda i zidova itekako mogu podići izgled prostora i dati mu tračak svježine. Za velike prostore kojima dominira drveni namještaj idealan odabir su pastelni ili zemljani tonovi jer se međusobno koloristički nadopunjuju.

 

Zavjese_Tepih_centar_3 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Za manje prostore preporučuju se transparentne zavjese svijetlih ili žarkih boja koje će omogućiti prolazak prirodnog svjetla. Poigrajte se s dvije vrste tkanina - transparentne odaberite za središnji dio površine na kojoj je odabrana tkanina, a jače i gušće za rubove.

 

Zavjese_Tepih_centar_4 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Bijela boja odolijeva prolaznosti trendova, što itekako dobro znaju ljubitelji klasičnog stila, pogotovo oni koji u prostor žele unijeti dašak elegancije te ga vizualno povećati. Klasični pristup dizajnu zavjesa uključuje ravne tkanine koje elegantno padaju na pod, a obično se kombiniraju s prozračnim tilom. Za one koji više preferiraju retro stil Tepih centar u ponudi ima zavjese s dekorom ili uzorkom koje je najbolje prilagoditi prema namještaju i dodacima već uključenim u interijer.

 

Zavjese_Tepih_centar_5 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Istražite ponudu i iskoristite 25% popusta na odabrane zavjese i karniše u Tepih centrima na lokacijama Zagreb, Split, Varaždin, Rijeka, Osijek, Zadar i Pula te osvježite dom trendi i chic zavjesama.

 

Zavjese_Tepih_centar_6 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Zavjese_Tepih_centar_7 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Zavjese_Tepih_centar_8 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Zavjese_Tepih_centar_9 TRENDI I CHIC ZAVJESE KOJE ĆE OSVJEŽITI SVAKI DOM

 

Za više informacija posjetite web trgovinu na internetskoj stranici:

www.shop.tepih-centar.hr

Publisher:
gradimozadar.hr