tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

11 godina s Vama!

Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

-

ROWENTA MOSQUITO PROTECT ventilator VU4210

Uporabom Ultimate Protect ventilatora rashladiti ćete prostoriju i ukloniti komarce. Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi.

 

 Medium-01_180014511701VU4210KEYVISUAL_compressed Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

 
Ventilator je kompatibilan s većinom bočica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom tekućina može trajati tjednima, ovisno o uporabi.

 

U isto vrijeme proizvodi se snažan protok zraka pomoću 3 brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije.

 

Uz sve ovo ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu, te rešetku i zaštitu za djecu kako bi bila sigurna od moguće ozljede.

 

Preporučena maloprodajna cijena za ROWENTA MOSQUITO PROTECT ventilator je VU4210 699 kuna u Elipsu

 

  

ROWENTA MOSQUITO PROTECT MN4010

Ovaj izuzetno učinkoviti uređaj protiv komaraca ne troši kemijske dodatke ili mirise, nije samo siguran, već i ekološki prihvatljiv. Dinamičan hvatač komaraca privlači komarce zbog svog UV LED svijetla i hvata ih kroz učinkovit sustav vakuuma kojeg stvara bešumni ventilator. Učinkovit je protiv svih vrsta komaraca. Učinkovit je također i za Tigar vrste komaraca(Aedes) i Culex komarce.

 

Medium-01_1800145181MN4010F0FINALPRODUCTPACKSHOT_compressed Rowenta uređaji za efikasno uklanjanje komaraca iz vašeg doma

 

Ovaj uređaj za hvatanje komaraca je dugoročna investicija jer ne troši kemijske dodatke. Troši samo 4W struje na sat. Siguran je za ljude i kućne ljubimce te čuva okoliš.

 

Preporučena maloprodajna cijena za ROWENTA MOSQUITO PROTECT MN4010 je 449 kuna u Elipsu.


Može se kupiti u svim Elipso prodavaonicama.

Publisher:
gradimozadar.hr