tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Vlasnik ste obiteljske kuće? Zavirite u svoj poštanski sandučić!

11 godina s Vama!

Vlasnik ste obiteljske kuće? Zavirite u svoj poštanski sandučić!

Hörmann - Thermo65
Ljeto je idealno vrijeme za odabir novih garažnih i kućnih vrata, a povoljne cijene kvalitetnih proizvoda se ne propuštaju.

Na adrese više od 260.000 kućanstava u Hrvatskoj stigle su ponude njemačkog proizvođača garažnih i kućnih vrata Hörmann, a ovdje smo izdvojili najzanimljivije.

 
Ovaj europski lider u proizvodnji vrata za industriju i dom poznat je po vrlo kvalitetnim proizvodima koje je uvijek pratila visoka cijena, međutim ovogodišnja akcijska ponuda će vam sasvim sigurno pomoći da popravite svoj kućni budžet.

 

Garažna vrata Renomatic opremljena motorom i dva daljinska upravljača mogu se naručiti čak 30% povoljnije te su dostupna kod distributera diljem Hrvatske po istim cijenama. Garažna vrata proizvode se u Njemačkoj po mjeri otvora do 5000 mm širine i 3000 mm visine s inovativnim sustavom opruga za koji je potreban minimalan prostor za ugradnju.

 
Novost akcijske ponude za ovu godinu su garažna vrata Planar namijenjena urbanim vilama i luksuznim garažama. Planar vrata bit će dostupna u posebnim Matt Deluxe bojama, a minimalistički izgled vrata s panelima bez crta naglašava ekskluzivnost izvedbe.

 
Važna vam je toplinska izolacija stana ili kuće? U tome slučaju ne trebate tražiti dalje od Hörmann ulaznih kućnih vrata Thermo65. Ulazna kućna vrata Thermo65 novitet su na našem tržištu s panelom potpuno ispunjenim poliuretanskom pjenom za vrhunsku izolaciju. Šest modela dostupni su u četiri akcijske boje i tri drvo dekora koje možemo u potpunosti uklopiti s garažnim vratima. Vrata su standardno opremljena klasom protuprovalnosti RC2, s čak pet točaka zatvaranja.

 
Više o ovoj ponudi pronađite na www.hormann.hr ili sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti garažna vrata s motorom.


Publisher:
gradimozadar.hr